2’li Lohusa Pijama Takımı

2’li Lohusa Pijama Takımı

Hamilelik sonrası kadınlar için stresli ve yorucu bir dönemdir. Bu döneme özel olarak giydikleri kıyafetlere de dikkat etmeleri gerekir. 2’li lohusa pijama takımı son zamanlarda yeni anne olmuş kadınların başlıca tercih ettiği kıyafetlerdendir. Özel yumuşacık pamuklu kumaşlarıyla annelere istedikleri rahatlığı sağlarlar ve tamamen hijyenik kurallara uygun olarak üretilmişlerdir.

2’li lohusa pijama takımı alt ve üst kısımlardan oluşur ve dilerseniz uzun kollu dilerseniz kısa kollu çeşitleri de vardır. Farklı renk ve tasarımlarıyla sizi hiç olmadığınız kadar konforlu hissettirecek olan 2’li lohusa pijama takımı Lohusa Çarşısı sitesinde dilediğiniz zaman kolayca sipariş verebileceğiniz tasarımlarıyla sizleri bekliyor.

2’li Lohusa Pijama Takımı Kışlık

2’li lohusa pijama takımı kışlık modelleri asla sıkmayan ama vücut sıcaklığınızı dengeleyecek şekilde özel kumaşlarla üretilmiştir. Kış mevsiminde genellikle uzun kollu ve pamuklu modeller tercih edilir. Lohusa dönemindeki bir kadın için en önemli husus kıyafetlerinin karın bölgesini sıkmayacak şekilde olmasıdır. 2’li lohusa pijama takımı annenin içinde rahat hareket edebileceği biçimde üretilmiştir.

Ayrıca yumuşacık pamuklu kumaşı sayesinde bebeğinizin ilk doğduğu dönemdeki hassas tenine asla zarar vermez. Özel emzirme yakalıkları sayesinde açılır kapanır şekilde dizayn edildiği için bebeğinizi kolayca emzirebilirsiniz. 2’li lohusa pijama takımı siparişinizi dilerseniz sabahlık ve gecelik ile de tamamlayabilir ve kıyafet konusunu tamamen halletmiş biçimde bebeğinizle ilgilenebilirsiniz.

Lohusa Pijama Takımı Tesettür

Lohusa dönemi bir kadın için en hassas olduğu dönemlerden biridir. Gün ve gece olmak üzere neredeyse tüm zamanını bebeğiyle ilgilenerek geçireceği için giyeceği kıyafetlerin rahat olması gerekir. 2’li lohusa pijama takımı annelere bu rahatlığı sağlar. Tesettür giyimi tercih eden kadınların da son yıllarda oldukça tercih ettiği 2’li lohusa pijama takımı kadınlara istedikleri mahremiyeti sağlar.

Vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde kalın ama terletmeyen kumaşlardan üretilen pijamaları dilerseniz lohusa şalınızla tamamlayabilirsiniz. Hem bebeğinizin hem de sizin sağlığınızı düşünerek üretilmiş modelleri hemen siteye girerek sipariş verebilirsiniz.

Lohusa pijama modellerimiz için -> https://www.lohusacarsisi.com/