5'li Lohusa Pijama Takımı

5'li Lohusa Pijama Takımı

Doğum sonrası temel ihtiyaçlardan olan gecelik veya pijamalara erişmek artık çok kolay. Tek tek satın almak yerine takım hâlinde ekonomik modeller mevcut. Takım içerisinde lohusa için her şey düşünülmüş sağlık ve rahatlık odaklı tasarlanmış ürünler bulunmakta. Örneğin alt ve üst iki parça pijama tercihi olduğu kadar tek parça gecelik de bu senenin trendlerinden.

Tacı ve terliğiyle uyum içerisinde olan bu takımlar çok pratik. Tek tek alıp renk uyumu yakalamak gerekmiyor. Ayrıca 5’li lohusa pijama takımı tercih edenlerin sabahlıkları da pijamalarına uyumlu aynı kumaştan oluyor. Bu beşli takımlar desen ve modelleriyle gerçekten çok şık. Sadece lohusa değil ilerleyen zamanlarda da kullanılacak kadar mükemmeller.

5'li Lohusa Pijama Takımı Özellikleri

Doğum sonrası için nasıl bebek için hazırlık yapılıyorsa anne adayı için de yapılmalı. Bebek için süslü minik patikler, iç çamaşırları, tulumlar, zıbınlar önceden alınır. Çünkü doğum sonrası annenin bir dönem dinlenmesi gerekir. Bu dönem için annenin hazırlığı da çok önemlidir. Değişen vücudunu toparlamak için uzun süre istirahat ve nekahat dönemine girerler.

Tıpkı bebekte olduğu gibi anne için de yapılan hazırlıklarda mutlaka özel iç çamaşırları ve 5’li lohusa pijama takımı önerilmektedir. Bu iç çamaşırları ile bebek kolay emzirilir ve hafif korse yapısı ile toparlanmaya yardımcı olur. Pijama çeşitleri ve tamamlayıcıları ile annelerin rahat ettirilmesi sağlanır.

5'li Lohusa Pijama Takımı Fiyatları

Her şeyiyle bir bütün olan takımlar içerisinde birçok parça bulundurur. Alt üst setten oluşan pijama aynı desen ve renkte lohusa tacı ve terliği ile tamamlanır. Sabahlık kimi zaman farklı kesimde kimi zaman farklı kumaş kullanılarak çeşitlendirilir. 5li lohusa pijama takımı almak daha ekonomiktir. Tek bir pijama takımı ile bir sabahlık neredeyse aynı fiyatlardadır.

Ancak set olarak aldığınızda güzel bir kârınız olur. Yine bir lohusa tacı veya terlik set içerisinde neredeyse tek parça fiyatına düşer. Tasarımları çok güçlü olan bu modellerin rengarenk seçenekleri mevcuttur. Farlı zevklere hitap eden geniş koleksiyon lohusa modası olarak da bilinir.