Hamile Lohusa Pijama

Hamile Lohusa Pijama

Kadın olmak hem çok güzel hem de olabildiğine zor olan bir zanaat. Her aşamasının kendi içinde zorlukları var. Nitekim bu konuya verilebilecek en iyi örneklerin başında hamilelik dönemi geliyor. Hamilelik dönemi hem muhteşem bir deneyim iken hem de kadına göre değişse de zorlukları da yok değil. Bu dönemde doğal olarak kadının beden yapısı değiştiği için çok daha farklı özel giysiler giymesi gerekiyor. İşte onlardan bir tanesi de hamile lohusa pijama takımları.

Bu takımlar bu süreçten geçenlerin çok iyi bildiği üzere hamilelik dönemine özel olarak hazırlanan kadının karın kısmına ve bebeğin büyümesine özel olarak hazırlanan genellikle alt ve üst olarak hazırlanan takımlardır. Kimi zaman üçüncü bir parça olarak takımlarda sabahlık da bulunur. Modellerine bakıldığında mevsimine göre kolsuz, kısa kollu ya da uzun kollu modeller olabilmektedir. Bunlara da genelde hamile lohusa takımı  adı verilir. Alt parçanın üst kısmı ayarlanabilir özel bir biçimde lastikli ya da düğmelidir. Poplin, penye, koton en çok kullanılan kumaşlar iken kimi markalarda daha lüks olarak ipek ve saten olanlar da mevcuttur.

Lohusa Pijama Takımı Seçerken Bilinmesi Gerekenler

Böylesine özel bir ürün olan hamile lohusa pijama takımları hiçbir biçimde rastgele alınabilecek bir ürün değildir. Kişi sırf modelini, desenini çok beğendiği için rastgele seçim yapmamalıdır. Kumaş seçimi burada çok önemlidir. Terletmeyen, alerji yapmayan, üşütmeyen kumaştan yapılan doğal bileşen içeren hamile pijama takımları seçilmelidir. Bunun yanında kadının beden yapısına uygun olan modeller seçilmelidir. Kilo alacağı da göz önüne alınarak büyük bedenler tercih edilmelidir. Kişinin uyuduğu zaman hareketini engellemeyen tarzda olan modeller seçilirken, mevsime uygun tercihler yapılmalıdır.

Fiyatları Belirleyen Unsurlar Nelerdir

Kişiler için son derece özel olan bir durum hamilelik döneminde lohusa pijama, fiyatları da farklı parametrelere göre değişir. Nitekim sizler de hamile lohusa pijama takımı alır iken fiyatları nelerin etkilediğini öğrenmek isterseniz öncelikle elbette kullanılan malzemesine göre rakamın değiştiğini bilmeniz gerekir. Ürünün özelliği, markası, modeli, ikili ya da üçlü takım olması fiyatları belirleyen diğer ana unsurlardır.