Lohusa Kıyafet Takımları

Lohusa Kıyafet Takımları

Birçok farklı çeşitleri olan lohusa kıyafet takımları anneler için büyük kolaylık sağlar. Hamilelik gibi bebeğimizi kucağımıza aldığımız andan itibaren başlayan lohusalık dönemi de çok kutsal ve önemli bir dönemdir. Bu dönemde anneler için olmazsa olmazlardan biri rahat lohusa kıyafet takımları seçimidir.  Lohusa kıyafet takımları deyince aklımıza öncelikli olarak gelenler;

  • Pijama takımları,
  • Gecelik takımları,
  • Günlük kıyafet takımları gelir.

Lohusa Kıyafet Takımları Modelleri

Anneler kendileri için lohusa kıyafet takımları seçerken rahat hareket edebilecekleri, bebekleri için kolay emzirebilecekleri modeller tercih ediyorlar. Mevsimine göre kısa kollu veya uzun kollu modeller, askılı veya askısız modeller tercih edebilecekleri gibi lohusa kıyafet takımları sabahlık içeren ve sabahlık içermeyen pijama ve gecelik modelleri şeklinde de olabilir.

Anneler için tasarlanmış dantelli ve dantelsiz lohusa kıyafet takımları her zevke hitap edecek şekildedir. Lohusa kıyafet takımları modelleri renklerine göre de tercih edilebilir. Renk tercihleri genellikle bebeğin cinsiyetine ya da ev içerisinde uzun süreli kullanım sağlamak amaçlı farklı renklerde de olabilmektedir. Özellikle son zamanlarda tasarımı yapılan lohusa takımlarının her zaman rahat bir kullanım özelliğine sahip oldukları bilinmektedir.

Lohusa kıyafet takımları hem yatarken hem de ev içerisinde kullanılan, misafirlerimizi de karşılayabileceğimiz kıyafetlerdir. Bu nedenle annelerin kendilerine uygun zevkli modeller tercih etmesi önerilir. Emzirmek lohusalık döneminde anneler için ciddi mesai harcayacakları bir aktivite olacağından emzirme kolaylığı sağlayan lohusa kıyafet takımları modelleri seçmeye özen göstermek gerekir.

Lohusa Kıyafet Takımları Kumaş Tercihi

Emzirme dönemi bebekle ten temasının fazla olduğu bir dönemdir. Bu temas bebeğin gelişiminde büyük öneme sahiptir. Bebek ve anne açısından rahat bir emzirme dönemi geçirmek için terletmeyen, vücudu daha serin tutabilecek lohusa kıyafet takımları tercih etmek gerekir.

Bunun yanı sıra annenin hareket genişliğinin fazla olmasını sağlayabilecek esnek kumaşlar iyidir. Pamuklu ya da viskon kumaşlar lohusa kıyafet takımları alırken en çok tercih edilendir. Özellikle lohusa kıyafet takımlarının rahat bir kullanım özelliğine sahip olmaları şarttır. Tam da bu noktada lohusa kıyafetlerini tercih ederken bu ürünlerin kaliteli bir malzemeden üretilmesine dikkat etmelisiniz!