Lohusa Pijama Altı

Lohusa Pijama Altı

Lohusa pijama altı kadınlar için hem çok güzel hem de stresli bir süreç olan lohusa dönemi boyunca ihtiyaçları olan rahat ve konforu sağlamak üzere özel olarak üretilmiş ürünlerdir.

Ayarlanabilir bel kısmı sayesinde karın bölgesi başta olmak üzere vücudunuzu asla sıkmaz ve içerisinde rahat hareket edebilirsiniz. Doğum sonrası kadınlar için hem fiziksel hem de psikolojik olarak birtakım etkilere sahip olan bir dönem olduğu için kadınların ihtiyaçları olan en önemli detaylardan biri rahat kıyafetlerdir.

İlk aylarda sürekli bebeği ile ilgileneceği için kadınlar kendilerine bakmaya zaman bulamazlar ve bu yoğun geçen günlerde onları koruyan bir kıyafetin olması kendilerini güvende hissettirir.

Lohusa Pijama Takımı

Lohusa dönemi başlangıç olarak ilk 6 hafta boyunca anne ve bebek için hassas geçen bir süreçtir. Emzirme döneminde bebek tamamen annesine bağımlıdır ve eğer anne bu süreçte stresli ve kötü hissederse bu durum bebeği de etkiler. Kadınlar kendilerini rahat hissettiğinden bebek de rahatlar.

Lohusa pijama takımları kadınlara ihtiyaçları olan bakımı ve rahatlığı sağlar. İki parçadan oluşan pijamalar lohusa pijama altı ve üstü olarak farklı kumaş ve modellerden seçilebilir. Lohusa pijamalarında bulunması gereken özellikler şunlardır:

  • Vücut sıcaklığını dengeleyerek hastalıklardan korumalı.
  • Hareketi engelleyecek şekilde vücudu sıkmamalı.
  • Tamamen doğal kumaşlardan üretilmiş olmalı.
  • Anne ve bebeğin cildini koruyacak şekilde yumuşak yüzeyli olmalı.

Lohusa Pijama Dantelli

Birbirinden şık ve modern modellere sahip olan lohusa pijamalarının kadınlar tarafından en çok tercih edilen çeşitlerinden biri de dantel ayrıntılı modellerdir. Yaka ve kol kısımlarında kullanılan dantel detayları tarzınıza bir farklılık ve şıklık katar.

Lohusa pijamaları dilerseniz sabahlık ve gecelikler ile takım halinde satın alınabilir. Özel emzirme yakalığı sayesinde pijamanızı çıkarmak zorunda kalmadan bebeğinizi her ortamda rahatça emzirebilirsiniz.

Yumuşacık pamuk kumaşları ile cildinizi korur ve bebeğinizin hassas cildiyle de uyumludur. Emzirme sırasında sürtünme sebebiyle bebeğinizin cildini asla tahriş etmez. Hem sizin hem de bebeğinizin sağlığını korur.