Lohusa Pijama Elbise

Lohusa Pijama Elbise

Lohusa pijama elbise her bedene uygun şık modelleri ile doğum öncesi ve sonrası için uygun ürünlerdir. Karın bölgesine baskı yapmayacak şekilde geniş kesimli modeller olduğu için vücudunuzda hiçbir baskı hissetmezsiniz.

Düz renk modellerin yanı sıra farklı desenlere sahip modelleri de vardır. Spor giyimi tercih eden kadınlar için veya şık giyimi tercih eden kadınlar için farklı kumaş modelleri vardır. Tarzınıza göre seçebileceğiniz lohusa pijamalarının kumaşları şu şekildedir:

  • Pamuklu lohusa pijamaları
  • Saten lohusa pijamaları
  • Penye lohusa pijamaları
  • Kadife lohusa pijamaları
  • Peluş lohusa pijamaları

Tüm kumaşlar doğaldır ve üretim sırasında renklendirme dahil hiçbir kimyasal madde kullanılmaz. İnsan sağlığına uygun üretilmişlerdir.

Lohusa Elbisesi

Birçok farklı modele sahip olan lohusa pijama elbise mevsime göre de uyumlu tarzlarda üretilir. Yaz mevsimi için kısa kollu ve askılı modelleri tercih edebilirsiniz. Kış mevsimi için de uzun kollu modeller sizi sıcacık tutar.

Vücudunuzun ısı dengesini koruyacak ve hava alacak şekilde üretildikleri için lohusa pijamaları sizi terletmez ya da üşütmez. Hareketli bir gün yaşadığınızda pijamalarınız üstünüzdeyken çok rahat bir şekilde hareket edebilirsiniz.

Yumuşacık kumaşları ile üzerinizde hiçbir ağırlığı yokmuş gibi hissedersiniz. Dayanıklı kumaşlardan üretilen lohusa pijamaları bir kere alındığında uzun süre kullanılabilir ve çamaşır makinesinde sorunsuz şekilde yıkanabilir. Uygun fiyat seçenekleri ile her kadının alabileceği bir üründür.

Lohusa Elbise Gecelik

Lohusa pijamalarını almak için mağazaları dolaşmanıza gerek olmaz. Web sitesinden online olarak sipariş verdiğinizde adresinize teslim olurlar. Lohusa dönemi kadınlar için hem çok güzel hem de stresli bir dönem olduğundan dolayı kıyafetleri içerisinde rahat hissetmeleri çok önemlidir.

Dantel detaylı yakalar, önden düğmeli modeller, desenli modeller ile birçok farklı model seçeneği mevcuttur. Mavi, pembe, beyaz, sarı gibi farklı renk seçenekleri vardır. Konforlu hissettiğiniz için lohusa pijamaları içerisinde bebeğinizle daha rahat bir şekilde ilgilenebilirsiniz.

Zor bir gün geçiriyorsanız lohusa pijamasının rahatlığı size sakinlik ve güç verir.