Lohusa Pijama Gecelik Sabahlık Takımları

Lohusa Pijama Gecelik Sabahlık Takımları

Anneliğinizin en güzel dönemi olan lohusalık dönemi doğum sonrasında başlayacak ve kırk gün kadar devam edecektir. En unutulmaz anlardan olan bu zamanlarınızı bebeğiniz ile ilgilenerek ve doğum sonrası toparlanmak için iyi değerlendirmelisiniz. Hastane ve eviniz için ayrı ayrı düzenlemeler yapmanız gerekmektedir. Özellikle doğumdan hemen sonra kullanacağınız lohusa pijama gecelik sabahlık takımları hem doğum çantanızda hem de evinizde hazır olmalıdır.

Lohusalık döneminde kendinizi saracak kıyafetler yerine çok daha rahat edeceğiniz lohusa pijama ilk tercihiniz olmalıdır. Zaten yeni doğum yaptığınız için bol bol dinlenmeli ve bebeğinize alışmak için rahat etmeniz gerekmektedir. Bu nedenle özellikle cildiniz ile uyum sağlayan kıyafetler işiniz çok kolaylaştıracaktır. Bu süreçte terlemeler, bunalmalar vs. sıklıkla yaşandığı için özel pamuklu kumaşlar ile üretilmiş olan lohusa pijamaları ile bu sorunları yaşamayacaksınız.

Lohusa Pijama

Anneler bu süreçte çoğu zaman lohusa pijama gecelik sabahlık takımları içerisinden iki parça olan pijama takımlarını tercih etmektedir. Anneler için özellikle bebek için büyük kolaylık sunan pijamaları sizde rahatlıkla tercih edebilirisiniz.

Lohusa Gecelik

Anneler doğum sonrasında biraz daha nefes almak istediklerinde ilk tercihleri farklı uzunluklarda modelleri bulunan lohusa gecelik modellerinden yana olmaktadır. Anneler için özel yaka boyu veya düğmeli seçenekleri ile oldukça kullanışlı modellerden birini de rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Lohusa Sabahlık Takımları

Annelerin sabah uyandıklarında veya gece emzirmelerinde kendilerini ısı değişimine karşı korumak için sıklıkla tercih ettiği modellerden biri de lohusa sabahlık takımları olmaktadır. İsterseniz pijamalarınız ile isterseniz de gecelik modelli lohusa takımları ile sabahlıkları rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Lohusa Pijama Gecelik Sabahlık Takımları Modelleri

Anneler için lohusa pijama gecelik sabahlık takımları oldukça fazla model ve renk seçeneği sunmaktadır. Geceliklerde farklı boy seçenekleri bulunmaktadır. Pijamalarda ise uzun kollu kısa kollu, düğmeli düğmesiz ve daldan seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca tasarımlarda renk skalası oldukça geniş tutularak her zevkten anne için seçenekler sunulmaktadır. Anne adayları genellikle mavi, pembe, ekru, beyaz ve yeşil gibi renkleri çok daha fazla tercih etseler de desenli, baskılı da çok sayıda özel lohusa ürünleri bulunmaktadır. Her zaman şık olmak isteyen anneler için de biraz daha süslü, dantelli, gipürlü modeller oldukça dikkat çekmektedir.