Lohusa Pijama Takımı Tesettür

Lohusa Pijama Takımı Tesettür

Lohusa pijama takımı tesettür giyimi tercih eden kadınlar için özel olarak tasarlanmış modellere sahiptir. Hem gecelik hem de alt ve üst kısımdan oluşan ikili pijama takımları tesettür giyime uygundur. Doğum sonrası ihtiyacınız olan rahatlığı en iyi şekilde sağlarlar. Tesettür giyimi tercih eden kadınlara özel tasarlanmış lohusa pijamalarının özellikleri şunlardır:

  • Vücut hatlarını belli etmeyen kesimler tercih edilir.
  • Kumaşları normal pijama takımlarına göre daha kalın olur.
  • Vücut ısınızı dengeler ve asla terlemeye neden olmaz.
  • Özem emzirme yakalığı vardır.

Her tarza uygun lohusa pijamaları pamuk, penye, kadife ya da saten kumaştan tercih edilebilirler. Mevsime göre kumaş kalınlıkları farklılık gösterir.

Lohusa Gecelik Tesettür

Özel tasarım lohusa gecelikleri tesettür giyimi tercih eden kadınlar için de en rahat lohusa kıyafetlerinden biridir. Uzun kollu modelleri tercih edebilir ve dilerseniz lohusa şalı ile tamamlayabilirsiniz. Lohusa pijama takımı tesettür modelleri dilerseniz bebeğin cinsiyetine bağlı olarak mavi ya da pembe takımlar alınabilir.

Düz beyaz ya da desenli modeller de tarzınıza uygun bir seçenek bulabilmeniz için size farklı modeller sunar. Hareket alanınızı asla kısıtlamayan lohusa pijamaları misafirlerinizi de karşılayabileceğiniz şekilde şık modellere sahiptir.

Doğum sonrası yorgun olduğunuzda ve üşüdüğünüzde yumuşacık kumaşları ile sizi ısıtırlar ve ağrılarınızın geçmesine yardımcı olurlar. Vücudunuza göre şekil alan modeller ihtiyacınız olan konforu size sunar.

Tesettür Lohusa Elbise

Birbirinden şık ve modern desenleriyle doğum sonrası kadınların rahat edeceği şekilde üretilmiş olan lohusa pijamaları lohusa şalı ya da türban ile de kombinlenebilir. Takımınızı lohusa terlik modelleri ile tamamlayabilirsiniz.

Uzun kollu elbise modelleri tercih ettiğinizde özel emzirme yeleği sayesinde kıyafetinizi çıkarmaya gerek olmadan bebeğinizi her ortamda rahatça emzirebilirsiniz. Misafirlerinizi en şık halinizle karşılayabilir ve kendinizi rahat hissedebilirsiniz.

Sezaryen doğum yaptıysanız ilk başlarda daha çok gecelik elbise modeller tercih etmeniz faydalı olur. Kış aylarında yumuşacık pamuklu gecelikler hastalıklardan sizi ve bebeğinizi korur.

Lohusa Pijama Takımları Tesettür

Tesettürlü kadınlar doğum yaptıktan sonra lohusalık sürecinde giymek adına pijama takımı almalıdır. Lohusa pijama takımları tesettür kategorisinde de üretilmektedir. Çünkü lohusa kadınlara ziyaret için gelen giden olduğunda bu takımlar giyilmektedir. Bu takımlar hem rahat hem de tesettüre uygun olmalıdır. Lohusa pijama takımları tesettür uyumlu olması için; 

  • Bol ve hatları belli etmeyen bir yapıda olmalı,
  • Üzerine uyumlu başörtüsü lohusa pijama takımları tesettür kategorisindeki takımlara dahil olmalı,
  • Henüz anne olmuş bireylerin rahat emzirebilmeleri için kullanışlı olmalıdır. 

Tüm bunların yanı sıra lohusa pijama takımları tesettür şartlarının tamamını sağlamalıdır. Tesettürlü kadınlar lohusalık süreçlerinde de normal hayatlarında dikkat ettikleri gibi kapalı olmaya dikkat ederler. Bu şekildeki takımları tasarlamak için lohusa pijama takımları tesettür kategorisini oluşturmuştur. Tesettürlü kadınlar için üretilen özel lohusa takımlarının esnek bir yapıda olması çok önemlidir. Bununla birlikte vücuda da yapışmaması gerekir.

Lohusa Pijama Takımları için Uyulacak Tesettür Kuralları

Öncelikle lohusa döneminde giyilmesi gereken pijama takımları rahat olmalıdır. Sonrasında ise lohusa pijama takımları tesettür kurallarını yerine getirmelidir. Dış görünüşünü kapatmak isteyen bireyler için pijamalar bu isteğe uygun bir şekilde üretilmelidir. Bu pijama takımları pamuklu olarak üretilmeli ve terletmemelidir. Lohusa pijama takımları tesettür seçenekleri kullanıldığında kadınlar terleyebilir. Bu sebeple pamuklu olarak üretilen ürünler kullanılmalıdır, bu ürünler terletmez. Ayrıca lohusa pijama takımları tesettür kategorisindeki takımlar bireylere uzun süreli kullanım sunar. Böylece bireyler lohusalık süreci sonrasında da herhangi bir yerde kalırken bu takımları kullanırlar. Özellikle lohusalık dönemi yaz aylarına denk gelen bireyler lohusa takımları tesettür kategorisinden alışveriş yaparken ürün kumaşını dikkate almalıdır. 

Lohusa Pijama Takımları Tesettür Seçenekleri İle Daha Rahat Hareket

Lohusa sürecinde kadınlar rahat hareket etmek isterler. Zaten bu sebeple bir pijama takımı alırlar. Özellikle tesettürlü kadınların çok daha fazla dikkat etmesi gerekir. Lohusa pijama takımları tesettür kategorisinde tesettür kuralları ile üretilen en rahat lohusa pijamaları bulunur. Kışın doğuran bireyler için kışa uygun kumaşta takımlar ile üretim yapılırken yaz aylarında doğuracak olan bireylere de uygun kumaşlı üretim yapılır.