Lohusa Pijaması Nereden Alınır?

Lohusa Pijaması Nereden Alınır?

Lohusa pijaması nereden alınır günümüzde kadınlar için en popüler ürünler olmasından dolayı oldukça merak edilen bir konudur. Lohusa pijamalarının her bedene uygun model ve renklerini online olarak sipariş verebilirsiniz.

Lohusa pijamaları doğal kumaşlardan üretilir ve anne ile bebeğin sağlığını korumaya yönelik tasarlanır. Her mevsim giyebileceğiniz lohusa pijamalarının kumaş çeşitleri şu şekildedir:

  • Pamuklu lohusa pijamaları
  • Penye lohusa pijamaları
  • Kadife lohusa pijamaları
  • Saten lohusa pijamaları
  • Pelüş lohusa pijamaları

Kış aylarında kadife ya da pamuk lohusa pijamalarını yaz ayları için de penye lohusa pijamalarını seçebilirsiniz. Farklı modelleri sayesinde kendinizi her zaman bakımlı ve rahat hissedersiniz. Hijyenik koşullara uygun olarak üretilmişlerdir.

Lohusa Pijaması Takımı Kaç Beden Alınır?

Hamilelik boyunca kadınlar kilo alırlar ve bu doğal bir süreçtir. Doğum sonrası alınan fazla kilolar hemen verilemez. Bu sebeple lohusa pijamasını normal bedeninizden bir beden büyük alabilirsiniz. Lohusa pijaması nereden alınır konusunda web sitesinden kampanya ve indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Karın bölgesi başta olmak üzere lohusa dönemindeki kadını rahat ve konforlu hissettirmek için tasarlanmışlardır. Yumuşacık doğal kumaşlar ile vücudunuzun nefes aldığını hissedersiniz. Üretim sırasında renk de dahil olmak üzere hiçbir kimyasal madde kullanılmaz.

Ayarlanabilir bel kısmı sayesinde lohusa döneminde kilo verdikçe belinizi sıkabilir ve bu şekilde uzun süre kullanmaya devam edebilirsiniz. Lohusa pijamaları uygun fiyatlıdır.

Lohusa Pijaması Nasıl Olmalı?

Lohusa pijamaları sizi rahatsız etmeyen doğal kumaşlardan üretilir ve sağlam yapıya sahiptir. Yıkamalara karşı dayanıklıdır ve uzun yıllar boyunca giymeye devam edebilirsiniz.

Bebeğiniz için tasarlanmış emzirme yakalığı sayesinde kıyafetinizi çıkarmak zorunda kalmadan emzirebilirsiniz. Geceleri derin bir uyku uyumanıza yardımcı olmak için vücut ısınızı dengede tutarlar.

Fazla terlemenizi ya da üşümenizi engelledikleri için sizi hastalıktan korurlar. Lohusa döneminde anne bebeği emzirdiği için hastalanırsa yüksek ihtimal bebeğe de geçecektir. Lohusa pijamaları hem sizin hem de bebeğinizin sağlığını koruyan kaliteli ürünlerdir. Bebeğinizin cildini tahriş etmezler.