Tesettür Lohusa Pijama Takımı Fiyatları

Tesettür Lohusa Pijama Takımı Fiyatları

Doğumu yaklaşan anne adayları hastanede ihtiyacı olacaklar için bir çanta hazırlarlar. Hazırlanan çantada mutlaka olması gereken bazı şeyler vardır. Lohusa pijaması olması gereken en önemli şeydir. Anne adayı tesettürlü ise tesettürlü lohusa pijama takımı alıp çantasına koymalıdır. Tesettürlü lohusa pijama takımı;

  • Genellikle uzun kolludur.
  • Pijamalar geniş kesim olur. Vücut hatlarını örtmesi için genellikle üzerinde sabahlık olur.
  • Kumaşı çok ince olmaz. İçini belli etmeyecek kalınlıkta kumaşlar seçilir.

Yukarıdaki özelliklerin dışında tesettür loğusa pijama takımları diğerleriyle aynı özellikleri taşır. Doğum sonrasında anne bebeğini beslemektedir. Bebeğin karnını doyururken devamlı pijamanın çıkarılması çok meşakkatlidir. Meşakkati ortadan kaldırmak için emzirme için özel tasarımının olması şarttır.

Zaman Anne ve Bebek için Önemlidir

Yeni doğan bebeklerin sık aralıklarla doyurulması gerekir. Bebek ağladığında doyurulmazsa ağlamaya başlar. Bebeğin ağlamasını durdurmak, daha çabuk kendini toparlayabilmesi için sık aralıklarla emzirilmesi gerekir. Tesettür lohusa pijama takımı, annenin emzirmesini kolaylaştıracak özelliktedir. Annenin her defasında kıyafetlerini çıkarıp emzirmesi çok zaman alacaktır. Oysaki emzirme bölümünden bebek hiç zorluk çekilmeden emzirilir. Böylece anne ve bebeğe daha fazla zaman kalır.

Lohusa döneminde bayanların bedenleri çok hassastır. Bedeni rahatsız edecek hiçbir hususun olmaması sağlığı açısından önemlidir. Lohusa pijama takımları yumuşak olmalı. Bedeni rahatsız edecek bir dokusu olmamalıdır. Penye ve pamuklu kumaşlar bu konuda idealdir. Yumuşaklık anne kadar bebek için de önemlidir. Bebeğin cildi hassastır. Emzirirken sert kumaşlar cilde temas ettiğinden tahriş edebilir. Bebekler için dahi yumuşak kumaşlar tercih edilmeli.

Tesettürlü Lohusa Pijama Takımı Fiyatları

İlk kez anne olacak hanımlar her şeyin en pahalısını alıp giymek ister ve genellikle de alıp giyer. İki ve üçüncü çocuklarında ilk bebeğindeki tecrübeden yola çıkarak pahalı olmasının pijamanın kaliteli olduğunu göstermediğini fark ederler. Lohusa takımı için en önemli husus yumuşak, şık ve doğum sonrasındaki sürece uygun tasarımda olmasıdır.

Her zevke ve tarza hitap eden lohusa pijama takımları vardır. Tesettür lohusa pijama takımı seçenekleri eskiden çok daha azdı. Günümüzde ise çok çeşitli modeller üretilmektedir. Her anne adayının hoşuna gidecek kaliteli, estetik, kullanımı kolay ve şık tasarımlar bulunmaktadır.