Yazlık Lohusa Gecelik

Yazlık Lohusa Gecelik

Yazlık lohusa gecelik havanın çok sıcak olduğu akşamlarda terlemeden ve kendinizi rahatsız hissetmeden uyumanıza yardımcı olur. Özel üretilmiş doğal kumaş çeşitleriyle siz uyurken vücut ısınızı dengeler.

Lohusalık döneminde kadınların vücutları yavaş bir şekilde kendilerini toparlamaya başlar ve bu süreç hızlı olmadığı için kendilerini yorgun ve halsiz hissedebilirler. Yeni doğan bebeklerin uykusu düzenli olmadığı için anne de çok fazla uyuma fırsatı bulamaz ama bulduğu kısa zamanlarda derin uyuması onun için önemlidir.

Derin uyku sayesinde dinlenebilir ve ertesi güne ihtiyacı olacak olan enerjiyi kazanmış olarak uyanır. Lohusa geceliklerini kullandığınızda sabahları dinç ve dinlenmiş olarak uyanır ve bebeğinizle dilediğiniz gibi ilgilenebilirsiniz.

Lohusa Gecelik Pijama

Lohusa geceliklerini dilerseniz pijamasıyla bir şekilde 2’li ya da 3’lü set halinde de satın alabilirsiniz. Uyumlu renk ve desenleri ile her tarza uygun takımlar vardır. Yazlık lohusa gecelik modelleri şu şekildedir:

  • Önden düğmeli lohusa gecelikler
  • Fermuarlı lohusa gecelikler
  • İnce şeritli lohusa gecelikler
  • Dantel detaylı lohusa gecelikler
  • Çiçek desenli lohusa gecelikler

Tarzınıza uygun pek çok modeli seçebilir ve dayanıklı kumaş yapısı sayesinde uzun süre yıpranmadan giyebilirsiniz. Pamuk, penye, saten kumaş çeşitleri ile spor ya da şık tarzınıza uygun seçenekler bulabilirsiniz.

Saten gecelikler üzerinizden kayar gibi olan kaliteli kumaşları ile kendinizi her zaman şık hissetmenizi sağlar. Tüm modeller vücuda baskı yapmayacak şekilde üretilmiştir.

Lohusa Gecelik Askılı

Yaz ayları için en çok tercih edilen modellerden biri de askılı lohusa gecelikleridir. Şık modelleriyle dilerseniz doğumdan sonra hastanede kaldığınız gün için de kullanabilirsiniz.

Normal bir gecelik görünüşünden çok şıklık ve bakımlı duruşları ile misafirlerinizi rahat bir şekilde karşılayabilirsiniz. Her bedene uygun seçenekleri vardır. Doğum sonrası hemen kilo veremeyeceğiniz için normal bedeninizden 1 ya da 2 beden büyük alabilirsiniz.

Lohusa gecelik modelleri birbirinden şık ve modern tasarımları ile lohusalık döneminde ihtiyacınız olan konforu size fazlasıyla sağlar. Uygun fiyat seçeneklerine sahiptir.

Daha detaylı bilgi için -> https://www.lohusacarsisi.com/Kategori/lohusa-gecelik