Mavi Lohusa Seti

Mavi Lohusa Seti

Hamilelikten sonra özellikle erkek annelerinin tercih ettiği mavi lohusa seti, oldukça rahat olmaktadır. Pamuklu kumaşı ve esnek tasarımı sayesinde her anneye hitap eden bir model olmaktadır. Mavi lohusa seti emzirme anlamında da annelere kolaylık sağlamaktadır. Tasarımında gizli bir göğüs bölmesi bulunması, rahat bir emzirme için ideal olmaktadır. Bu sayede hem şık, hem rahat, hem de bebeğin kolay emzirilmesi için en iyi gecelikler arasında yer alıyor.

Mavi Lohusa Seti Gecelik ve Pijama

Lohusa setleri, her annenin zevkine ve tarzına göre üretiliyor. Bu anlamda mavi lohusa seti hem gecelikten hem de pijamada oluşuyor. İki ayrı set şeklinde alınarak birbiri ile kombinlenmeye oldukça müsait oluyor. Gecelik tercih etmeyen anneler için mavi lohusa seti içinde pijama takımı bulunuyor. Rahat ve kaliteli bir uykunun yanında, estetik olarak da ideal bir ürün oluyor.

Lohusa Seti Özellikleri

Anneler, hamilelik dönemlerinden sonra özellikle hastanede hangi modelleri tercih edeceklerinde kararsız kalıyorlar. Pijama ve gecelik arasında kafa karışıklığı yaşayan anneler için mavi lohusa seti iki seçeneği de annelere sunuyor. Gecelik tercih eden annelerin üşümelerine karşı sabahlıkları mavi lohusa seti içerisinde yer alıyor. Pijamalar ise esnek yapıları sayesinde uykuda dönmeyi kolaylaştırıyor. İster evde ister hastanede olsun enfeksiyonlara karşı önlem almak için tam bir lohusa seti alınması öneriliyor.

Lohusa Setlerinin Avantajları

Lohusa setleri birçok avantajı da beraberinde getiriyor. Özellikle hastane koşullarında kadınların rahat etmeleri için ideal ürünler oluyor. Bu anlamda mavi lohusa seti avantajları aşağıdaki gibi sıralanabilir.

  • Rahat bir şekilde hareket etme ve uyku uyuma,
  • Enfeksiyonlara karşı koruma,
  • Pamuklu kumaşı sayesinde beden sağlığının sağlanması,
  • Şıklığın ve tarzın yansıtılması,
  • Emzirme durumunda gizli göğüs bölmesinin kullanılması,

Kadınlar, pijama dahi olsa süslü ve hoş giyinmeyi severler. Bu konuda sınır çizmek gereksiz olabilir. Ancak pul, boncuk veya broş bulunduran pijamalar hem anne hem bebek için tehlike barındırır.  Bu noktada mavi lohusa seti ürünleri her zaman göz alıcı bir şıklığın da adresi konumunda yer alan ürünler olarak dikkatleri üzerine çekmektedir.