Kırmızı Lohusa Pijama Takımı

Kırmızı Lohusa Pijama Takımı

Anne bu dünyadaki en özel ve anlamlı kelimedir. Hamilelik kolay bir dönem değildir. Doğumdan sonrada bazı sıkıntılarda yaşanabilmektedir. Doğum yapıldıktan sonraki haftalık sürece lohusa denmektedir. Bu dönemde hem annenin hem de bebeğin rahat edebilmesi çok önemlidir. Kırmızı lohusa pijama takımı modelleri içerisinden size uygun pijamayı kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Böylelikle bu dönemde kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Bebeğinizi emzirirken daha rahat olabilmeniz içinde ek detaylarda eklenmiştir.

Kırmızı lohusa pijama dendiğinde seçenek olarak oldukça zengindir. Bedeninize ve zevkiniz uygun pijamalar sahip oldukları yumuşak dokuları ile de dikkat çekmektedir. Kırmızı renk başta olmak üzere mavi, pembe ve diğer renklerde de lohusa pijama modelleri bulunmaktadır.

Özel Tasarım Lohusa Pijama Takımı Seçenekleri

Lohusa pijama modelleri içerisinde uzun ve kısa modeller yer almaktadır. Tasarlanırken eklenen küçük dokunuşlar ile de yeni anne olmuş kadının güzelliğini daha ön plana çıkartmaktayız. İster yaz mevsiminde isterseniz kış mevsiminde doğum yapmış olun. Kırmızı lohusa pijama takımı ve diğer takımlarda da her mevsime uygun modellerimiz bulunmaktadır.

Şık ve Rahat Lohusa Takımı Modelleri

9 ay hamilelik sürecinden küçük bir bebek dünyaya gelmektedir. Gözlerini açması ve ilk sesinin duyulması ile de tarif edilemez bir mutluluk yaşanmaktadır. Özellik ilk 40 günde sizlerin en konforlu şekilde geçirebilmesi lohusa takımı modellerimiz ile size yardımcı olmaya çalışmaktayız. Takımların içerisinde pijamanın yanı sıra;

  • sabahlık
  • terlik
  • kürdeler

gibi ihtiyacınız olabilecek parçalarda yer almaktadır.

Bebeği ve sizi görmeye çok sayıda misafir gelmektedir. Eski kıyafetlerinizi rahat bir şekilde giyebilmeniz çok da mümkün olmamaktadır. Lohusa pijama takımları koleksiyonu hazırlanırken bu tür durumlarda düşünülmektedir. Misafirlerinizi pijama takımınız ile karşılayabilirsiniz.

Yeni doğum yapan annelerin başına kırmızı kurdele takılır. Kırmızı lohusa pijama takımı tasarımlarımız başta olmak üzere tarzınıza uygun bir pijama ile çok şık olacaksınız. Bu dönemi en mükemmel şekilde geçirebilmeniz için kumaş kalitesi ve özelliklerine dikkat etmekteyiz. Siz ve bebeğiniz çok hassas oldukları lohusa döneminde insan sağlığına en uygun şekilde hazırlanarak sunmaktayız. Güzel ve mutlu bir lohusa dönemi geçirebilmeniz sizlerin yanındayız.