Beyaz Lohusa Gecelik

Beyaz Lohusa Gecelik

Beyaz lohusa gecelik modelleri klasik tarz seven kadınlar için uygun modellerdir. Sadelik ve şıklığı rahatlıkla birleştiren modeller lohusa dönemi gibi önemli bir dönemde kadınlara ihtiyaçları olan rahatlığı sunar.

Doğum sonrası hem psikolojik hem de fiziksel olarak kadınları zorlayan bir dönemdir. Bebeğiyle ihtiyacı olan her an ilgilenecek olan anne kendi sağlığına da dikkat etmelidir. Beyaz lohusa gecelik hem rahat hareket imkanı sağlar hem de özel üretilmiş kumaşlarıyla vücudun ısı dengesini korur.

Beyaz lohusa gecelik modelleri birçok farklı kumaştan üretilir. Kumaşları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Pamuk kumaş gecelikler
  • Penye kumaş gecelikler
  • Saten gecelikler
  • Kadife gecelikler

Beyaz haricinde farklı birçok çeşit renge de sahip olan gecelikler oldukça uygun fiyatlıdır.

Lohusa Gecelik Büyük Beden

Lohusa gecelik her bedene uygun üretilir. Doğum sonrası kiloları vermeden önce normalden biraz daha büyük bedenler giyebilirsiniz. Beyaz lohusa gecelik özellikle karın bölgesi olmak üzere vücuda asla baskı yapmayacak şekilde üretilmiştir.

Doğum sonrası ilk aylar en zorlu aylardır. Bebek gün içerisinde çok sık acıkacağı için ve sürekli ilgi görmesi gerektiğinden kadınların üzerini değiştirmeye bile vakti olmayabilir. Beyaz lohusa gecelik açılır kapanır özel emzirme yakalığı ile kadınlara büyük kolaylık sağlar.

Şık ve modern tasarımları ile gündüz de rahatlıkla giyebileceğiniz beyaz lohusa gecelik modelleri ile misafirlerinizi de rahatça karşılayabilirsiniz.

Lohusa Gecelik Beden Seçimi

Lohusa dönemine özel beyaz lohusa gecelik modellerini seçerken bedeninize uygun seçmeniz önemlidir. Yumuşacık kumaşlarıyla size rahat hissettirecek gecelikler eğer bedeninize göre küçük beden seçerseniz istediğiniz verimi alamayabilirsiniz.

Önemli hususlardan bir diğeri de kadınların lohusa döneminde sağlıklarına dikkat etmeleridir. Eğer hasta olurlarsa bebek süt emdiğinden hastalık ona da geçer. Beyaz lohusa gecelik vücut ısı dengesini sağlayarak sizi üşütmez ve terletmez.

Böylece hem sizin hem de bebeğinizin sağlığını korur. Hijyenik kurallara uygun üretilmiş kumaşlar kesinlikle kimyasal madde içermez. Koruyucu dokusuyla bebeğinizin cildini asla tahriş etmez.