6’lı Lohusa Takımı

6’lı Lohusa Takımı

6’lı lohusa takımı doğum sonrası kadınların kendilerini en rahat hissedecek şekilde giyinebilmeleri için özel olarak üretilmiş setlerdir. Lohusa dönemi kadınların için çok güzel olmasının yanında yorucu ve stresli de bir dönemdir.

Doğru kıyafeti giymek kadınların lohusa dönemini daha kolay ve stressiz atlatmasını sağlar. Lohusa sepetinin vazgeçilmez içeriğinden biri olan lohusa takımlarının içeriğinde şu ürünler vardır:

  • Lohusa pijama takımı
  • Lohusa sabahlık
  • Lohusa gecelik
  • Lohusa terliği
  • Lohusa tacı

İsteğe göre lohusa şalı gibi malzemeler de takım içerisine eklenebilir. Kadınlar için en hassas dönemlerden biri olması lohusa döneminde sağlıklarına daha fazla dikkat etmeleri anlamına gelir. Lohusa takımları annelerin sağlıklarını korumak için üretilmiştir.

Lohusa Pijama Takımı Kısa Kollu

Lohusa pijamalarının en avantajlı özelliklerinden biri her mevsime uygun kumaşlardan üretilmiş olmalarıdır. Vücut ısınızı dengeledikleri için sizi her mevsimde hastalıktan korurlar. 6’lı lohusa takımı yaz ayları için kısa kollu da tercih edilebilir.

Hava alan doğal kumaşları ile sizi ne kadar hareketli olursanız olun terletmezler. Çok fazla hareket ettiğiniz için yazın da hastalanma ihtimaliniz vardır ve kıyafetlerinizin sizi koruması önemlidir.

Doğum sonrasında bebekler anne sütü içtikleri için anne hastalanırsa bebek de büyük ihtimalle hastalanır. Lohusa takımları hem sizi hem de bebeğinizi hava şartlarından korumuş olur. Geceleri yumuşacık ve ferah kumaşları ile daha rahat uyumanızı sağlar.

Lohusa Takımı Kırmızı

Lohusa takımlarının her zevke hitap eden farklı model ve renk seçenekleri vardır. Mavi ve pembe tercih ederek bebeğinizin cinsiyetine uygun giyinebilirsiniz. Kırmızı, siyah, bordo rengi modelleri ile farklılığınızı konuşturabilirsiniz.

Şık tasarımları ile gündüz vakti misafirlerinizi içiniz rahat bir şekilde karşılayabilirsiniz. Emzirme yakalığı ile kıyafetinizi çıkarmak ya da değiştirmek zorunda kalmadan bebeğinizi ihtiyacı olduğunda emzirebilirsiniz.

Lohusa takımları vücudunuzda kayar gibi his oluşturur ve hareket alanınızı asla kısıtlamaz. Pamuk, penye, saten, kadife, pelüş kumaş seçeneklerinden istediğinizi online olarak sipariş verebilirsiniz.