Mor Lohusa Pijama

Mor Lohusa Pijama

Kadınların en özel ve hassas dönemlerinden biri olan lohusalıkta, mor lohusa pijama takımları oldukça popülerdir. Bu dönemde oldukça rahat ve huzurlu olmak isteyen hanımlar, renk olarak en çok mor lohusa pijama giyinmek istiyorlar. Bunun elbette bir sebebi vardır. Mor rengi, zarafetin rengidir.

Aynı zamanda zenginlik, duygusallık ve asaleti de temsil eder. Bununla beraber dünyada birçok güzel şeyin rengi de mordur. Bu yüzden mor lohusa pijama, kadınlar arasında sevilen bir üründür.

Mor lohusa pijama giyinen lohusalar, rahatlığın yanı sıra, rengin verdiği zarafeti de hissederek huzur duyarlar. Tabi ki sadece rengi mor lohusa pijama giyinmek rahatlık için yeterli değildir. Pijamanın rahat olması için birçok özelliğe sahip olması gerekmektedir.

Mor Lohusa Pijama Nasıl Olmalı?

Pijamanın rahatlığı, her kadın için en birinci tercihtir. Peki, mor lohusa pijama almak isteyen hamile bir kadın, en üst düzey rahatlık için nelere dikkat etmeli? İşte rahat bir mor lohusa pijama takımında olması gereken özellikler;

  • Geniş ve sıkmayan bir yapıda olması. Hamilelikten yeni çıkmış olan bir kadının vücudu, hala hamilelik belirtileri taşıdığı için onlara özel,sıkmayacak pijamalar üretilir.
  • Kumaşının kaygan olmaması. Günümüzde çok farklı kumaşlarda pijamalar üretilmektedir. Saten ve ipek pijamalar genelde daha gösterişli ve sevilen kumaşlar olsa da çok rahat değiller. Bu yüzden lohusa bir kadın için kaygan olmayan pamuklu kumaşların tercih edilmesi daha doğrudur.
  • Kumaşının terletmeyen bir cins olması. Pijama seçerken kumaşına dikkat etmemizi gerektiren bir sebep de terletmez olmasıdır. Bu yüzden alacağınız lohusa pijama takımının terletmeyen ve teri emen bir kumaşa sahip olması gerekir.
  • Mevsime uygun olması. Doğumun sıcak veya soğuk havalara denk gelmesi tabi ki pijama tercihini de etkilemeli, mevsimlik mor lohusa pijama takımları alınmalıdır.
  • Anneye ve çocuğa zarar verecek bir ayrıntı bulundurmaması. Pijama üzerindeki herhangi bir süs size veya çocuğunuza batabileceği için tercih edilmemelidir.

Mor Lohusa Pijama Fiyatları

Pijama ve gecelik fiyatları birçok sebeple değişiklik gösterir. Alacağınız pijama takımının markası, kumaşı, modeli, parça sayısı ve aksesuarları bu konuda etkilidir. Bu yüzden istediğiniz takımın fiyatını gerekli yerlerden öğrenmelisiniz.