2li Lohusa Pijama Takımı

2li Lohusa Pijama Takımı

2li lohusa pijama takımı doğum sonrası dönem için kadınların en çok tercih ettiği kıyafetlerden biridir. Alt ve üst parçalardan oluşan takımların birçok renk ve model seçeneği vardır.

Lohusa dönemi bir kadın için hayatının en güzel dönemi olmasının yanı sıra stresli ve zorludur da. Çünkü yeni anne olmuş bir kadın hem bebeğiyle her an ilgilenmeli hem de fiziksel ve mental olarak iyileşmelidir. 2li lohusa pijama takımı bu iyileşme sürecinde anneye yardımcı olur.

Birçok farklı modele sahip 2li lohusa pijama takımı şu kumaşlardan üretilir:

  • Pamuklu lohusa pijama takımları
  • Penye lohusa pijama takımları
  • Saten lohusa pijama takımları
  • Peluş lohusa pijama takımları

Lohusa Pijama Takımı Kışlık

Her mevsime uygun modelleri olan 2li lohusa pijama takımı kış ayları için de birçok avantaja sahiptir. Kış aylarında yeni doğum yapmış bir kadın hem kendi hem de bebeğinin sağlığı için üşütmemeye dikkat etmelidir.

Bebekler ilk aylarda yalnızca anne sütü içtikleri için anne hasta olursa direkt bebeğe de geçer. Kış aylarında vücut ısınızı dengeleyecek şekilde üretilmiş olan 2li lohusa pijama takımı bu sebeple çok önemlidir.

Yumuşacık pamuklu kumaşlar kış aylarında tercih edilir. Özellikle karın bölgesi olmak üzere vücudunuzu sıkmayacak şekilde tasarlanmışlardır. 2li lohusa pijama takımı rahat hareket etmenizi sağlar ve sizi asla terletmez.

Lohusa Pijama Takımı Modelleri

Birbirinden güzel modelleri ile 2li lohusa pijama takımı birçok kadının ilk tercihidir. Mevsime göre uzun ya da kısa kollu modeller, önden düğmeli, fermuarlı modeller, desenli ya da dantelli modeller en çok tercih edilenlerdir.

Spor modellerin yanı sıra şık modeller de mevcuttur. Saten kumaş pijama takımları hem yumuşacık ve kaliteli kumaşı hem de şık görünümüyle bakımından ödün vermeyen kadınların tercihidir. 2li lohusa pijama takımı her sene en trend modelleri koleksiyona katar.

Her model kişiye özgü üretilmiştir ve her bedene uygun modeller vardır.