Lohusa Penye Pijama Takımları

Lohusa Penye Pijama Takımları

Lohusa penye pijama takımları doğum sonrası kadınların ihtiyacı olan rahatlık ve konforu en iyi şekilde sağlar. Penye kumaşının hafif ve koruyucu yapısı ile yaz ayları için vücut ısınızı dengelemeye yardımcı olur.

Lohusa pijamalarının günümüzde en çok tercih edilen lohusa dönemi kıyafeti olmasının nedenlerinden bazıları şunlardır:

  • Özel tasarım emzirme yakaları ile kıyafetinizi çıkarmadan bebeğinizi emzirebilirsiniz.
  • Karın bölgesi başta olmak üzere vücudunuza asla ağırlık yapmaz ve rahat hareket etmenizi sağlar.
  • Gündüz ve gece kullanabilirsiniz.
  • Gece uyku sırasında terlemenizi önler ve yataktan dinlenmiş olarak uyanırsınız.

Birbirinden şık modelleri ve renkleri ile her tarza hitap eden lohusa pijamaları uygun fiyatlıdır.

Lohusa Pijama Takımı Tesettür

Tesettür giyimi tercih eden kadınlar için özel olarak tasarlanmış lohusa pijamaları lohusa dönemini rahat ve stressiz atlatmanızı sağlar. Lohusa penye pijama takımları özel kesimleri ve dikişleri ile vücut hatlarınızı belli etmez.

Uzun kollu modelleri ile gündüz misafirlerinizi rahat bir şekilde karşılayabilirsiniz. Pijama takımınıza uygun olacak şekilde lohusa şalı kullanabilir ve kendinizi her daim bakımlı ve güzel hissedebilirsiniz.

Kadınlar için hem dünyanın en güzel ve mutlu zamanı hem de stresli zamanı lohusa dönemidir. Kendileriyle ilgilenmek için çok az zaman bulabildiklerinden onları rahatsız etmeyecek kıyafetler giymeleri çok önemlidir. Lohusa pijamaları kendinizi hiç hissetmediğiniz kadar konforlu ve rahat hissettirir.

Lohusa Pijama Takımı Sabahlıklı

Lohusa pijamaları takım olarak sabahlıkla birlikte satın alınabilir. Sabahları kalktığınızda üzerinize yumuşacık sabahlığı geçirip işlerinizi rahat bir şekilde yapabilirsiniz.

Aynaya baktığınızda kendinizi güzel ve bakımlı hissetmek sizin için de moral olur. Doğal kumaşları sayesinde lohusa pijamaları sizin ve bebeğinizin sağlığı için uygundur.

Doğal kumaşlar bebeğinizin cildini asla tahriş etmez ve onu korur. Yumuşacık dokusu ile üzerinizden kayar gibi hissedersiniz. Şık lohusa pijama takımları ile doğum sonrası hastanede kaldığınız gece misafirleri karşılayabilirsiniz. Lohusa sepetinde ilk bulunması gereken ürünler kesinlikle lohusa pijamalarıdır.