4’lü Lohusa Seti

4’lü Lohusa Seti

4’lü lohusa seti doğum sonrası ihtiyacınız olabilecek her ürünü kaliteli bir şekilde sunar ve lohusa dönemine hazır olmanızı sağlar. Lohusa dönemi her kadın için mucizevi ve zor bir süreçtir.

Lohusa kadın sağlığına her zamankinden dikkat etmek zorundadır çünkü lohusa döneminde hem anne hem de bebek oldukça hassas olur. Lohusa kadınlar için özel olarak üretilmiş lohusa setleri içerisinde en rahat edeceğiniz kıyafetlerdir. 4’lü lohusa setlerinin içerisinde şu ürünler bulunur:

  • Lohusa gecelik
  • Lohusa sabahlık
  • Lohusa pijama seti

Her mevsime uygun modeller ile kısa kollu ya da uzun kollu tasarımları tercih edebilirsiniz. Lohusa pijamaları vücut ısısını dengeleyici kumaşlardan üretilir. Kış aylarında sizi asla üşütmezler ve hastalıktan korurlar.

4’lü Lohusa Takımı

Lohusa takımları hamilelik sürecinde ve doğum sonrasında kadınları dış etkenlerden koruyacak ve rahat ettirecek biçimde üretilmiştir. 4’lü lohusa seti doğal kumaşlardan üretilen kıyafetlerden oluşur.

Pamuk, penye, saten, kadife gibi kaliteli kumaşlar yüzde yüz organiktir ve hiçbir kimyasal madde içermezler. Hijyenik koşullara uygun üretilen lohusa takımları yumuşacık kumaşlarıyla cildinizi korurlar.

Bebek ciltleri özellikle ilk 6 hafta boyunca çok hassastır. Eğer sert kumaştan bir kıyafet giyerseniz emzirme sırasında bebeğinizin cildi tahriş olabilir. Lohusa takımlarının doğal kumaşları bebeğinizin cildini korur ve asla tahriş etmez. Hem bebeğiniz hem de siz güvende ve sağlıklı olursunuz.

4’lü Lohusa Pijama Takımları

Lohusa pijamaları lohusa dönemindeki kadınların en çok tercih ettiği kıyafetlerdir. Lohusa gecelikleri ise geceleri rahat etmenizi ve derin uyumanızı sağlar. Lohusa dönemindeki bebek sürekli ilgi istediğinden uykusu düzenli değildir.

Bu sebeple anne şans bulabildiği her an uyumak zorundadır. Lohusa gecelikleri ile ferah ve rahat bir uyku çekersiniz. Lohusa sabahlıkları birbirinden şık modelleri ile gündüz vakti rahatça giyebileceğiniz takımlardır.

Şık modeller sayesinde misafirlerinizi lohusa pijama ve sabahlığınızla karşılayabilirsiniz. Birçok farklı renk seçeneği ile kendinizi her zaman bakımlı ve güzel hissedersiniz.