Bayan Lohusa Pijama Takımları

Bayan Lohusa Pijama Takımları

Zorlu geçen hamilelik döneminden sonra artık doğum zamanı geldiği zaman ilk olarak hastanende ve evde kullanacağınız kıyafetleri ayarlamanız gerekmektedir. Özellikle hastanede kullanacağınız bayan lohusa pijama takımları özenle seçilmelidir. Unutmayınız ki yeni doğum yaptığınız için sımsıkı pijamalar yerine biraz daha rahat ürünleri tercih etmelisiniz. Evde ve hastanede kullanmak için en az iki adet lohusa pijaması edinmeniz gerekmektedir.

Lohusalık dönemi yaklaşık olarak kırk gün kadar sürecektir. Bayan lohusa pijama bu süreçte en çok kullandığınız kıyafetlerinizden biri olacaktır. Çünkü bu süreci dinlenerek geçirmeniz hem sizin hem de bebeğinizin sağlığı için çok önemlidir. Bu sayede çok daha kısa sürede toparlanabileceksiniz. Lohusalık döneminiz bebeğiniz ile alışma zamanını da içerisine aldığı için sık sık emzirmek için uyanmanız gerekecektir. Tercih edeceğiniz pijamalar ne kadar esnek ve rahat olursa bebeğinizin bakımını o kadar kolay yapabilirsiniz.

Lohusa Pijamaları

Anneler bayan lohusa pijama takımları içerisinden seçimlerini yaparken öncelikle nefes alan ve esneye bilen pamuklu kumaşlardan yapılmış olanları tercih etmelidir. Bu sayede lohusalık döneminde sıklıkla görülen sıcaklama ve terleme gibi sorunları yaşamazsınız.

En az iki tane olarak alacağınız lohusa takımları sayesinde olası ani kirlenmelere karşı önlem almış olacaksınız. Özel kumaştan olmaları yıkandıklarında kısa sürede kurumalarını da sağlamaktadır. Bu sayede değişim yapmak için yedekte her zaman bir pijamanız olması her zaman avantaj sağlayacaktır. Ayrıca sabahlıklı olan modeller ile gece veya sabah uyandığınız zaman kendinizi ısı değişimlerine karşı korumuş olursunuz.

Pijama Modelleri

Lohusalık döneminde elbette ki tarzınızda ödün vermeden seçimler yapmanız için oldukça fazla seçenek bulunmaktadır. Bayan lohusa pijama takımları farklı model ve seçenekler ile her zevke hitap edecek şekilde tasarımları ile dikkat çekmektedir. Özellikle renk konusunda lohusa takımları oldukça geniş seçenekler sunmaktadır. Anneler ve anne adayları en çok pembe, mavi, ekru ve yeşil tercih etseler de desen ve renk oldukça fazla bulunmaktadır. Eğer biraz daha süslü modeller tercih etmek isterseniz danteller, gipürler ve farklı dokunuşları olan lohusa pijamaları sizin için en iyi seçenek olacaktır. Lohusa pijamalarında isterseniz iki parçalı setleri isterseniz de çok parçalı olan setleri ihtiyacınıza göre tercih edebilirsiniz.