Çiçekli Lohusa Pijama Takımı

Çiçekli Lohusa Pijama Takımı

Çiçekli lohusa pijama takımı yaz ya da kış ayları için en çok tercih edilen modellerden biridir. İç açıcı renkler ve birbirinden güzel çiçek desenleri aynaya baktığınızda kendinizi güzel hissetmenizi sağlar ve güne daha pozitif başlarsınız.

Lohusa dönemi kadın için hem hayatlarının en güzel dönemlerinden biridir hem de fiziksel ve psikolojik anlamda zorlandıkları bir süreçtir. Doğum sonrası normal ya da sezaryen fark etmeksizin vücut kendisini hemen toparlayamaz fakat kadınların dinlenme şansları olmaz.

İlk aylarda bebek her zaman ilgi ister ve çok sık emzirmeniz gerekir. Bu yoğunluk içerisinde kıyafetlerinizi değiştirmeye fırsat bile bulamayabilirsiniz. Sağlam yapısı ve kaliteli kumaşları ile lohusa takımları bu dönem için en uygun kıyafetlerdir.

Çiçekli Lohusa Gecelik

Doğum sonrası uyku süreçleri kadınların sağlıklarını koruyabilmek için dikkat etmesi gereken bir husustur. Bebek geceleri çok fazla uyumadığı ve beslenmesi gerektiği için kadınlar çok kısa sürelerde uyuma şansı elde ederler. Çiçekli lohusa pijama takımı gecelikli modeller kadınların gece derin bir uyku uyumasına yardımcı olur ve ısı yalıtımı özelliği sayesinde vücut ısısını dengede tutar. Online olarak sipariş edebileceğiniz çiçekli lohusa pijama modelleri şunlardır:

  • Sabahlıklı lohusa takımları
  • Gecelikli lohusa takımları
  • V yaka çiçekli lohusa pijamaları
  • Önden düğmeli çiçekli lohusa pijamaları

Her tarza uygun modeller uzun kollu ya da kısa kollu olarak sipariş edilebilirler.

Çiçekli Lohusa Terliği

Lohusa döneminde ayaklarınızın üşümemesi çok önemli bir konudur ve kadınlar tarafından kolayca unutulabilir. Oysa hastalıklar ayakların üşümesiyle başlarlar. Yumuşacık kumaşlar ve birbirinden şık çiçekli modelleri ile ayaklarınız asla üşümez ve hiç olmadığı kadar rahat eder.

Çiçekli, incili, desenli gibi farklı modelleri de deneyebilir ve ayak ağrılarınızdan tamamen kurtulabilirsiniz. Lohusa pijama takımınızla uyumlu terlik modelleri takımınızı tamamlayıcı nitelikte olur ve size şık bir hava katar.

Bebeğinizle ilgilenirken günün büyük kısmını ayakta geçireceğiniz için ayak sağlığına ve yapısına uygun modeller ile tam koruma sağlanır.