Çizgili Lohusa Pijama Takımı

Çizgili Lohusa Pijama Takımı

Çizgili lohusa pijama takımı spor ya da şık fark etmeksizin her tarza uygun modelleriyle pek çok kadının lohusa döneminde tercih ettiği kıyafetlerden biri. Rahat hareket alanı sağlayan özel kesim ve yumuşacık kumaşlar her mevsime özel tasarımlarla oldukça uygun fiyatlara sahip.

Kış ayları için pamuklu çizgili modelleri, yaz ayları için ise penye çizgili pijama modellerini tercih edebilirsiniz. Mevsime göre vücut ısı dengenizi koruyacak şekilde üretilmişlerdir ve sizi hastalıklardan korurlar.

Doğum sonrası kadınların bünyesi hemen toparlanamadığından ve pek dinlenmeye fırsat bulamadıklarından hasta olmaya daha yatkın olabiliyorlar. Bu sebeple koruyucu görev gören lohusa pijamaları her yeni anne olmuş kadının dolabında olması gereken bir parça.

Lohusa Pijama Takımı Büyük Beden

Hamilelik süresince doğal işleyiş itibariyle alınması gereken kilolar doğum sonrası hemen verilemeyebilir. Lohusa dönemi kıyafetleri bu sebeple normal bedenden bir ya da iki beden büyük alınırsa daha uygun olur. Çizgili lohusa pijama takımı büyük beden seçenekleri için sitemizdeki beden tablosunu inceleyebilirsiniz

Beden tablosunda S bedenden 4XL bedene kadar her modelin çeşidi mevcuttur. Sipariş vermeden önce bedeninizi bildirmeniz gerekir. Lohusa pijama modellerinin özellikleri şunlardır:

  • Bel kısmından ayarlanabilir özelliğe sahiptir. Bu özellik sayesinde kilo verdikçe belinizi daraltabilir ve pijamayı uzun süre kullanabilirsiniz.
  • Özel tasarım açılır kapanır emzirme yeleği mevcuttur.
  • Vücut ısısını dengeleyerek terlemenizi önlerler.

Lohusa Pijama Uygun Fiyat

Her bütçeye uygun modelleri ile lohusa pijamaları dilerseniz tek parça dilerseniz de hazır setler halinde satın alınabilirler. 2’li, 3’lü ve 4’lü setler halinde satın aldığınızda tek seferde tüm ihtiyaçlarınızı karşılamış olursunuz.

Sabahlıklı ya da gecelikli modeller ile hem sabahları hem de geceleri aynı rahatlığı yaşayabilir ve vücudunuzu koruyabilirsiniz. Hijyenik kurallara uygun olarak üretilen kumaşlar tamamen organiktir ve asla kimyasal madde içermezler.

Bebeğinizi emzirirken eğer kıyafetinizin kumaşı sert olursa cildini tahriş edebilir. Doğal kumaşlardan üretilen lohusa pijamaları bebeğinizin cildine de tam koruma sağlar.