Doğum Sonrası Gecelik

Doğum Sonrası Gecelik

Doğum sonrası gecelik modelleri yeni anne olmuş kadınlar için oldukça önemli kıyafetlerdir. Lohusa döneminde kadınlar hem vücut dengelerini tekrar kazanmaya çalışırken hem de bebekleriyle ilgilenmelidirler.

Tüm bu yoğun dönemde uyumak için çok az vakit bulabilirler. Bu sebeple uyumak için şans buldukları kısacık süreler kadınlar için altın değerindedir. Doğum sonrası gecelik modelleri sayesinde kadınlar ihtiyaçları olan rahatlığa kavuşur.

Lohusa döneminde kadınlar uyumak için kısıtlı zamana sahip olduklarından uykuları derin ve deliksiz olmalıdır. Böylece o kısa zamanda enerji toplayabilirler. Doğum sonrası gecelik kadınların uykuda dinlenmeleri ve enerji toplamalarını sağlar.

Vücut ısısını ayarladığı için geceleri sizi terletmez ya da kış aylarında asla üşütmez. Böylece hastalıklardan da korurlar.

Doğum Sonrası Gecelik ve Pijama Takımları

Lohusa dönemi bir kadın için çok hassas bir dönemdir. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak kendisini sağlam tutması gerekir. Doğum sonrası gecelik kadınların iyi bir uyku çekmesini sağlayarak ona pozitif enerji katar.

Doğum sonrası gecelik modellerini şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Uzun kollu ya da kısa kollu gecelikler
  • Önden düğmeli gecelikler
  • Dantelli gecelikler
  • Kadife gecelikler
  • Çiçek desenli gecelikler

Bu modellerden başka doğum sonrası gecelik lohusa setleri ile birlikte de satın alınabilir. Geceliğe uyumlu pijama takımları kadınların en çok tercih ettiği kıyafetlerden biridir.

Yumuşacık kumaşları ile hem geceliklerin hem de pijama takımlarının fiyatları oldukça uygundur.

Doğum Sonrası Hastane Gecelikleri

Doğum sonrası kadınların bir gün hastanede kalmaları gerekir. Bu süre boyunca birçok misafiri olabilir. Doğum sonrası gecelik birbirinden şık modelleri ile hem kadının rahat etmesini sağlar hem de insanları kolaylıkla karşılayabileceği şekilde modern tasarımlıdır.

Bebeğinizi daha kolay emzirebilmeniz için özel açılır kapanır yakası sayesinde mahremiyetinizi koruyarak emzirebilirsiniz. Doğum sonrası gecelik hijyen kurallarına uygun olarak özel kumaşlardan üretilmiştir.

Özel kumaşları sayesinde yeni doğmuş bebeğin oldukça hassas cildine asla zarar vermez. Kişiye özel üretildiği için içinde çok rahat hareket edebilirsiniz.