Doğum Sonrası Lohusa Pijama Takımı

Doğum Sonrası Lohusa Pijama Takımı

Doğum sonrası lohusa pijama takımı kadınlar için kendilerini en rahat hissedecekleri şekilde özel kumaşlardan üretilmiştir. Lohusalık dönemi boyunca dayanıklı yapısıyla gündüz ve gece giyilebilir.

Kadınlar için lohusalık dönemi stresli ve zor bir dönem olduğu için giydikleri kıyafetlere ekstra dikkat etmeleri gerekir. Bebeği ile en iyi şekilde ilgilenebilmesi için her anne öncelikle kendisini rahat hissetmelidir. Lohusa pijamaları birbirinden şık ve modern tasarımları ile size istediğiniz konforu fazlasıyla sunar.

Özellikle ilk 6 hafta boyunca bebek sürekli ilgi istediği için gece uykusu da kadınlar için çok az olabilir. Lohusa pijamalarının yumuşacık kumaşları ile geceleri vücudunuzun nefes aldığını hissedersiniz.

Lohusa Pijama Takımı Penti

Lohusa pijamalarını online olarak sipariş verdiğinizde birbirinden avantajlı kampanya ve indirimlerden yararlanabilirsiniz. Doğum sonrası lohusa pijama takımı siparişi verdiğinizde en kısa sürede adresinize teslim olur.

Lohusa pijaması siparişi verirken hamilelik sırasında alınan fazla kilolar hemen verilemediği için normal bedeninizden bir iki neden yukarıda olan bir modeli tercih etmeniz faydalı olabilir. Karın bölgesi başta olmak üzere tüm vücudunuzun rahatını düşünen lohusa pijamaları farklı renk seçeneklerine sahiptir.

Mavi, pembe, beyaz, sarı, siyah gibi her zevke uygun renk çeşitleri vardır. Pamuklu, penye, kadife ya da saten kumaşlardan dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Her tarza uygun modelleri ile en son trendleri evinize getirir.

Lohusa Pijama Takımı Tesettür

Tesettür giyimi tercih eden kadınlar için özel olarak üretilen tesettürlü lohusa pijamaları son yılların en popüler ürünlerinden biridir. Vücut hatlarınızı belli etmeyecek şekilde kalın kumaşlardan imal edilen ürünler hava geçiren yapısı sayesinde sizi asla terletmez.

Hava koşullarına uygun olarak uzun kollu modelleri seçebilir ve her mevsimde rahat edebilirsiniz. Lohusa pijamanızın yanında lohusa sabahlık ve lohusa gecelik modelleri ile takımınızı tamamlayabilirsiniz.

Birbirinden güzel lohusa şal modelleri ile misafirlerinizi en iyi şekilde karşılayabilirsiniz. Ayaklarınız için de lohusa terlikleri istediğiniz rahatlığı sağlar.