Güpürlü Lohusa Gecelik ve Sabahlık

Güpürlü Lohusa Gecelik ve Sabahlık

Güpürlü lohusa gecelik ve sabahlık modelleri, hamilelik ardından sağlıksal koşullara uygun giyinebilmeyi sağlayan ve özel tasarımları ile emzirme işleminde konfor sunan ürünlerdir. Güpürlü lohusa gecelik ve sabahlık modelleri zarafeti öne çıkaran motiflere yer verilen güpür eklemelerini ve göğüs bölgesinde kullanılan çıtçıtlı veya açılır-kapanır model emzirme bölümünü taşırlar.

Güpürlü lohusa gecelik ve sabahlık modelleri için tercih edilen kadife, yüzde yüz pamuk, saten ve likralı kumaş çeşitleri ile farklı tarzlara hitap eden seçenekler yaratılmıştır. Sezonun trend renk detayları ile öne çıkarılan tasarımlar güpür detayı manşet, yaka ve etek boyu kısımlarında uygulanırlar.

Güpürlü Lohusa Gecelik ve Sabahlık Takımı En Ucuz

Güpürlü lohusa gecelik ve sabahlık modellerini en avantajlı fiyat seçenekleri üzerinden sipariş etmek için Lohusa Çarşısı’nın geniş ürün yelpazesinden destek alabilirsiniz. Bebek mavisi, pastel pembe, gri, taş, siyah ve beyaz gibi sonbahar-kış sezonunun trend renk detaylarında hazırlanan, geometrik figürler ve çiçek motifleri ile tasarlanan güpür detaylarını içeren gecelik ve sabahlık modellerini, bütçeye uygun fiyat seçenekleri ile bulmak mümkündür.

Güpürlü Lohusa gecelik ve sabahlık modellerinin fiyat değerleri, modellerde kullanılan kumaş çeşidine, tasarımın takım olarak satışa sunulmasına, alım adedi talebine göre şekillenir. Farklı stillere hitap eden güpürlü lohusa gecelik ve sabahlık tasarımları sağlıklı, yüzde yüz cotton kumaş ve kaliteli saten çeşitlerinden üretilmiştir.

XXL Güpürlü Lohusa Gecelik ve Sabahlık

Hamilelik ardından alınan kilolar, geniş beden yelpazesinde modellerin aranmasına sebep olur. Bu kapsamda dantelli veya güpürlü lohusa gecelik ve sabahlık modellerinde sunulan XL, XXL tasarımlar, bayanların sahip oldukları stili hamilelik ardından da yansıtabilmelerine yardımcı olur. Konforlu harekete imkan sağlayan, rahat kesimler ile tasarlanan modeller, güpür detayları ile hareketlendirilerek, ev giyiminde çarpıcı görünümün yansıtılabilmesi mümkün hale getirilmiştir.

Hamilelik ardından rahatlık ve şıklığı aynı anda deneyimlemek isteyen bayanlar, XXL güpürlü lohusa gecelik ve sabahlık modellerinde geniş seçeneğe Lohusa Çarşısı üzerinden, avantajlı fiyatlar ile ulaşma imkanına sahipler.