Hamile Giyim Lohusa

Hamile Giyim Lohusa

Bayan giyim eşyaları yaşa, zevke ve giyilecek olan duruma göre çeşitlilik göstermektedir. Hamile giyim lohusa kıyafetler de bayanların içinde bulundukları özel duruma göre tasarlanmışlardır. İlk önce dikkat edilen konu; kişinin rahatlığını sağlamaktır. Neticede hamileyken bayanlar rahat hareket edebilmek için, kendilerine uygun kıyafet giymeyi tercih ederler. Doğumdan sonraki lohusa döneminde de yine aynı sebep geçerlidir.

Bu kıyafetler oldukça şirin ve güzel bir estetiğe sahiptir. Hamile giyim sektöründeki firmalar genellikle göğüsten sonra göbek kısmı genişleyen hamile elbiseleri ya da jile dediğimiz askılı elbiseler üretirler. Bayanların hamilelikte de tercih ettiği pantolon ve taytlar da mevcuttur. Bunların bel kısımları göbekten yukarıya doğru genişler ve lastikli üretilmiştir. Hamile olan bir bayan bu pantolon ya da taytların içinde oldukça rahat eder.

Hamile Giyiminde Elbise Ve Jileler

Hamile olan bir bayan genellikle hamile elbiseleri tercih eder. Bunlar kullanım rahatlığından başka hareket kolaylığı da sağlamaktadır. Hamile giyim lohusa elbiseler görüntü olarak oldukça şıktır. Yaz günleri için tasarlanmış askılı, kısa kollu ve ince yapıda kumaşlar kullanılmış olanlarının yanı sıra; kış günleri için kalın yapıda yünlü ve kaşmir kumaşlar tercih edilerek üretilmişlerdir.

Hamile kıyafet çeşidi içerisinde jilelerin de ayrı bir yeri bulunmaktadır. Jilenin içine yazın tişört ya da gömlek, kışın kalın kazak giyilebilir. Boydan elbiselerdir. Kalın ya da ince askılı yapıda üretilmiştir. Normal bir elbise görünümüne sahiptirler. Değişik renkleri ve desenleri mevcuttur. Bir bayan bu kıyafetin içinde oldukça hoş ve zarif bir görüntüye sahip olur.

Hamile Ve Lohusa Giyimde Önem Verilmesi Gereken Unsurlar

Hamile ve lohusa kıyafetlerde rahatlık ilk planda düşünülmüş olsa da bulunulan mevsime göre olanları tercih etmek; bayanın ve bebeğin sağlığı için önemli bir etkendir. Yazın serin tutacak penye, şifon, ince keten ve pamuklu kumaşlardan üretilenler tercih edilirken; kışın ise sıcak tutacak yünlü ve kalın kumaşlar tercih edilmelidir. Lohusa giyim üreticileri arasında anne ve bebek sağlığı için yararlı kumaş türlerini kullananları tercih etmek gerekir.

Hamile giyim lohusa kıyafetleri seçiminde yazın bayanları terletmeyen, kışınsa sıcak tutan ürünler onların sağlığı açısından önemli bir faktördür. Aynı zamanda kullanırken kırışma yapmayan kıyafetler kişilerde kolaylık sağlar. Estetik bir görüntüye sahip olmak için beden ölçünüzde olanlarını da tercih edebilirsiniz.