Hamile ve Lohusa Giyim

Hamile ve Lohusa Giyim

Bayanlar hamilelik döneminde aldıkları kilolardan dolayı rahat ve geniş olan kıyafetleri tercih ederler. Üzerlerinde taşıdıkları kıyafetlerin hafif olması hareket kolaylığı açısından onlar için avantajdır. Hamile ve lohusa giyim ürünleri bayanların içinde bulundukları özel durumlara göre tasarlanmış rahatlıkta ve hafiflikte üretilmişlerdir. Bir bayan hamile kıyafetleri içerisinde de estetik görüntüsünü kaybetmez.

Hamile kıyafet çeşitleri içerisinde; hamile elbise, jile, pantolon, tayt, gömlek ve bluzlar mevcuttur. Dış giyim için tasarlanmış olan elbiseler kullanılacak mevsime göre askılı, kısa ya da uzun kollu olabilir. Göğüsten sonrası bollaşır. Bu da bayanın ve bebeğin rahatlığını sağlar. Aynı şekildeki jileler de bayanların sıklıkla tercih ettiği dış giyimler arasındadır. Bel ve göbek kısmı lastikli pantolon ve taytlar içerisinde de hamileler rahat etmektedir.

Ev İçindeki Hamile ve Lohusa Kıyafet Rahatlığı

Hamile kıyafetlerinde dışarıda giyilen kıyafetlerin yanı sıra, evdeki rahatlık da düşünülmüştür. Bayanların ev içinde giydikleri pijama takımları, gecelik ve sabahlık takımları da oldukça rahat ve estetiktir. Hamile ve lohusa giyim modellerinde genellikle önlerinde bebek resimleri bulunur. Böylelikle anne ile bebeği arasındaki bağ hamilelikte kurulmaya başlanılır. Lohusa döneminde bebeği emzirmede kolaylık sağlayan iç giyim eşyaları da mevcuttur.

Doğumdan sonraki dönemde giyilen lohusa kıyafet çeşitleri arasında; gecelik, pijama ve sabahlık takımları, lohusa iç çamaşırları ve terlikleri doğum yapan kişilerin ilk ihtiyaçları arasındadır. Emzirme sutyenleri ve atletleri anneler için oldukça kolaylık sağlayan iç giyim eşyaları arasındadır. Bu kıyafetler annenin rahatlığı düşünülerek tasarlanmıştır. Emzirme zorlukları yaşamayan bir anne böylelikle bebeğini kolayca doyurabilecektir.

Hamile ve Lohusa Giyim Şıklığı

Bayanların hamileyken giydikleri kıyafetler oldukça şık ve güzel tasarlanmış ürünlerdir. Hamile giyim modayı da takip eden kıyafetlerle karşımıza çıkmaktadır. Kumaşları genellikle göze hitap eden görünümde; giyilince estetik yapıda üretilmişlerdir. Her bayana da oldukça güzel yakışırlar. Hatta hamilelik sonrasında da giyilebilirler.

Hamileliğin ilk aylarında ve ilerleyen zamanlarda rahatlıkla kullanılan elbise ve jileler gündüz ya da gece toplantılarında oldukça şık dururlar. Hamile ve lohusa giyim içerisinde bulunan pantolonlar ve bluzlar da bayanların daima tercih ettikleri rahat kullanımlı ürünlerdir. Kullanılacağı mevsime göre olan kumaş türlerini seçmek, beden ölçünüze göre tercihte bulunmak hamileleri hem rahat hem de zarif gösterecektir.