Kadife Lohusa Takımı

Kadife Lohusa Takımı

Hamilelik dönemi sonrası kadınlar için oldukça hassas ve zorlu bir dönemdir. Hem bebekleriyle ilgilenmeleri hem de sağlıklarını korumaları gerekir. Bu sebeple özel kıyafetler giymelidir. Kadife lohusa takımı yeni doğum yapmış annelerin tüm ihtiyacını karşılar.

Özel hijyenik kumaşı ile anne ve bebeğin sağlığını koruyacak şekilde üretilmiştir. Kadife lohusa takımı modelleri şu şekildedir:

  • Sabahlıklı kadife lohusa modelleri
  • Alt ve üst iki parça kadife lohusa pijamaları
  • Gecelikli kadife lohusa modelleri
  • Desenli ve dantelli kadife lohusa modelleri

Her bütçeye uygun fiyatları ile herkesin kolayca alabileceği kadife lohusa takımı yeni üyelere özel indirimlere sahiptir. Ayrıca yıl içerisinde de kampanyalar ve indirimler devamlı yenilenir.

Kadife Lohusa Pijama

Kadife lohusa takımı yeni doğum yapmış annelere gereken rahatlığı onlara fazlasıyla sağlar. Uyumak için oldukça az zaman bulabildiklerinden uyuma şansı elde ettikleri o kısacık süreler oldukça değerlidir.

Vücut ısınızı dengeleyici kumaşları sayesinde geceleri daha rahat uyumanızı sağlayan kadife lohusa takımı derin bir uyku çekmenize yardımcı olur. Uyandığınızda dinlenmiş olarak uyanırsınız ve bebeğinizle daha iyi ilgilenebilirsiniz.

Kendi bakımınızı sağlamak için fırsat bulamayabileceğinizden birbirinden şık modelleri ile kadife lohusa takımı size istediğiniz şıklığı verecektir. Eve gelen misafirlerinizi de rahatça karşılayabileceğiniz takımlardan asla vazgeçemeyeceksiniz.

Özel yakalıkları sayesinde bebeğinizi kolayca emzirebilirsiniz ve yumuşacık dokusu sayesinde emzirirken bebeğinizin cildi asla tahriş olmaz.

Kadife Lohusa Gecelik

Rahat bir uyku yeni doğum yapmış anneler için oldukça mühimdir. Bulabildikleri kısacık zamanlarda tamamiyle dinlenebilmeleri gerekir. Kadife lohusa takımı annelere bu rahatlığı tamamen sağlar.

Geceleri deliksiz bir uyku uyumanıza yardımcı olan gecelikler özel kumaşlarıyla neredeyse üzerinizde değil gibidirler. Karın bölgesi başta olmak üzere asla vücudunuzu sıkmazlar. Kadife lohusa takımı rahat yapısıyla dinlenmenize olanak verir.

Dilerseniz lohusa terliği, şal, saç bandı aksesuarlarıyla da takımınızı tamamlayabilirsiniz. Son moda tasarımlar ve desenler ile çağı takip eden takımları dilerseniz hediye de edebilirsiniz.