Lacivert Lohusa Pijama

Lacivert Lohusa Pijama

Lacivert lohusa pijama en çok tercih edilen modellerden biridir. Lacivert renginden başka kırmızı, mavi, pembe, beyaz, siyah gibi her renkten pijama modellerini inceleyebilirsiniz.

Lohusa dönemi hem psikolojik hem de fiziksel olarak kadınlar için zorlu bir dönemdir. Bu sebeple giydikleri kıyafetlere ekstra dikkat etmeleri gerekir. Lacivert lohusa pijama modelleri özel kumaşlardan üretilmiştir.

Pijamaların kumaşları hijyenik kurallara uygun üretilmiştir ve kimyasal madde içermezler. Lacivert lohusa pijama yumuşacık dokusu sayesinde bebeğinizi kucağınıza aldığınızda cildini asla tahriş etmez.

Bebek sağlığı anne sütü içtiği için annenin sağlığına bağlıdır. Bu sebeple lohusa döneminde annenin kendini koruması gerekir. Isı dengesini sağlayan pijama takımları sizi asla üşütmez.

Lacivert Lohusa Sabahlık

Doğum sonrası annenin sağlığına dikkat etmesi gereken önemli bir dönemdir. Vücudu doğum sonrasına adapte olmaya çalışırken halsizlik ve yorgunluk direncinin düşmesine sebep olabilir.

Lacivert lohusa pijama takımları koruyucu kumaşları ve vücut ısısını dengeleyici özelliği ile anneyi hastalıklardan korur. Sabahlık ile birlikte kullanıldığında daha koruyucu olan pijamaların kumaşları şu şekildedir:

  • Pamuklu pijama takımları
  • Penye pijama takımları
  • Saten pijama takımları
  • Kadife pijama takımları

Hem spor hem de şık modelleriyle her tarza uygundurlar. Her bedeni mevcut olan lacivert lohusa pijama misafirlerinizi de kolayca karşılayabileceğiniz şıklıktadır.

Giydiğinizde içinde rahatlıkla hareket edeceğiniz lacivert lohusa pijama başta karın bölgesi olmak üzere vücudunuza asla baskı yapmaz.

Lacivert Lohusa Terliği

Lohusa döneminde en çok tercih edilen kıyafetlerden biri olan lacivert lohusa pijama modelleri çeşitli aksesuarlarla birlikte de kullanılabilir. Bunlardan en kullanışlı olanları lohusa terlikleridir.

Lohusa terlikleri yumuşacık dokusu ve şık tasarımlarıyla ayağınızı her daim sıcak tutar ve üşütmez. İncili, desenli, düz klasik modeller mevcuttur. Lacivert lohusa pijama gibi her modele uygun lohusa terliği vardır.

İhtiyaçlarınızı set halinde aldığınızda hem daha ekonomik olur hem de tek seferde ihtiyacınız olan kıyafetleri almış olursunuz En uygun fiyatlar Lohusa Çarşısı sitesinde sizi bekliyor.