Lohusa Dantelli Pijama Seti

Lohusa Dantelli Pijama Seti

Lohusa dantelli pijama seti klasik tarzı seven kadınlar için en çok tercih edilen modellerden biridir. Yakasında, kollarında ya da etek uçlarında kullanılan dantel detaylar ile her renkten satın alabileceğiniz setler şıklığınıza şıklık katar.

Doğum sonrası kadınlar için oldukça yoğun bir dönemdir ve kendilerine gereken bakımı gösteremeyebilirler. Yorgun ve bitkin görünüm lohusalık dönemini daha stresli hale getirebilir. Birbirinden güzel renklere sahip lohusa pijama modelleri ile aynaya baktığınızda karşınızda bakımlı ve güzel bir kadın görürsünüz.

Ruh halinin iyi olması bebeğinin de rahat olmasını sağlayacağı için kadınların kendisini baskı altında hissetmemesi gerekir. Rahatlığı sağlayan lohusa pijamaları ile lohusa dönemi oldukça kolay.

Beyaz Dantelli Lohusa Pijama Takımı

Kıyafetlerinde beyaz rengi tercih eden kadınlar için özel olarak üretilmiş lohusa dantelli pijama seti beyazın her tonunda seçeneklere sahiptir. S, M, L, XL ve büyük beden olmak üzere her bedene uygun modelleri vardır.

Web sitesinde beden tablosunu inceleyerek sizin için en uygun seçeneği sipariş verebilirsiniz. İlk siparişinize özel indirimli kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Her zevke hitap eden lohusa pijama modelleri şunlardır:

  • Dantel işlemeli lohusa pijamaları
  • Belden ayarlanabilen lohusa pijamaları
  • Önden düğmeli lohusa pijamaları
  • Fermuarlı lohusa pijamaları
  • Likralı lohusa pijamaları

Her model hijyenik koşullara uygun üretilmiştir ve hiçbir kimyasal madde içermez. Yüzde yüz doğal kumaşlar kullanılmıştır.

Dantelli Lohusa Gecelik

Lohusa gecelik takımları süreç boyunca kadınların en fazla satın aldığı ürünlerin başında gelir. Yumuşacık kumaşları ve rahat kesimleri ile ihtiyacınız olan derin uykuya geçişinizi kolaylaştırırlar.

Vücudunuzun ısı dengesini korudukları için geceleri üşümenizi ve hastalanmanızı önlerler. Pamuk, saten, penye kumaş tercihleri ile pek çok seçeneğe sahipsiniz. Dantelli modeller ile kendinizi şık hissedecek ve uyandığınızda tamamen dinlenmiş olarak uyanacaksınız.

Uygun fiyat seçenekleri ile her bütçeye uygun modeller uzun süre dayanıklı kaliteli kumaşlardan üretilir. Yıkama sonrasında küçülme ya da yıpranma olmaz. Uzun aylar boyunca kullanabilirsiniz.