Lohusa Gecelik Fiyatları

Lohusa Gecelik Fiyatları

Doğum sonrası anne adayları için vazgeçilmez parçalardan biri olan lohusa gecelik fiyatları olarak da her bütçeye uygun çeşitlere sahiptir. Birbirinden güzel modeller ve renk çeşidiyle kadınların son yıllarda en çok tercih ettikleri ürünlerden biridir.

Lohusa gecelik incelemesi için Lohusa Çarşısı sitesine dilediğiniz zaman girebilir ve online olarak sipariş verebilirsiniz. Doğum yapmış bir kadın özellikle ilk aylarda bebeğinin ihtiyacı doğrultusunda uyumak için çok az zaman bulabilir.

Kısıtlı zamanlarda bulduğu uyuma fırsatını onu en rahat ettirecek şekilde koruyacak bir gecelik takımı ile yaparsa deliksiz uyku çekecek ve tüm yorgunluğu üzerinden gitmiş gibi hissedecektir. Lohusa gecelik fiyatları oldukça uygun maliyetlerle size bu avantajı sağlar.

Lohusa Gecelik Sabahlık Takımı

Lohusa gecelik fiyatları yıl içerisinde gerçekleştirilen birçok indirimle çeşitli kampanyalardan oluşur. İlk siparişinize özel çeşitli indirimler kazanırsınız. Her bedeni bulunan modeller özel yumuşacık pamuklu kumaşlardan yapılır. Isı dengeleyici yapısı sayesinde vücut ısınızı dengeler ve sizi hastalıklardan korur.

Kışın sizi üşütmez, yazın da terlemenizi önler. Lohusa gecelik fiyatları doğrultusunda alabileceğiniz modeller şunlardır:

  • Pamuklu lohusa gecelikler
  • Penye lohusa gecelikler
  • Saten lohusa gecelikler
  • Dantelli, desenli lohusa gecelikler

Tercihe göre onlarca farklı tasarıma sahip modeller hijyen kurallarına göre üretildiğinden hem annenin hem de bebeğin sağlığını korurlar. Lohusa gecelik fiyatları size en uygun modeli bulabilmeniz için bir tık uzağınızda.

Lohusa Gecelik Tesettür

Tesettür giyimi tercih eden kadınlar için özel olarak üretilmiş lohusa gecelik fiyatları bakımından da oldukça uygundur. Normal modellere göre uzun kollu ve daha kalın kumaşlı üretilen modeller oldukça şık ve moderndir.

Vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde üretilen modeller doğumdan sonra hastanede kaldığınız gün misafirlerinizi karşılayabileceğiniz şekilde oldukça şıktır. Lohusa gecelik fiyatları her kadın için özel olarak düşünülüp tasarlanmıştır ve her bütçeye uygundur. Değişik modellere sahip lohusa şalı ve sabahlığı ile de takımınızı tamamlayabilir ve şıklığınızın keyfini çıkarabilirsiniz.

Lohusa gecelik fiyatları uygun seçenekler ile doğum sonrası dönemde rahat hareket etmenizi sağlar. Her mevsime uygun uzun kollu, kısa kollu ya da askılı modelleri vardır.

Spor giyimi veya şık giyimi tercih eden kadınlar için farklı model seçenekleri ile lohusa gecelikler ihtiyacınız olan konforu sağlarlar. Doğum sonrası dönem kadınlar için hem çok güzel hem de stresli olduğu için kıyafetleri de onları rahat ettirecek şekilde olmalıdır. Lohusa geceliklerin sahip olduğu özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Vücut ısınızı dengeler ve mevsim şartlarından korurlar.
  • Karın bölgesi başta olmak üzere vücuda baskı yapmazlar.
  • Organik kumaştan üretilmişlerdir ve kimyasal madde içermezler.
  • Özel emzirme yakalığı vardır.

Lohusa Gecelik Dantel

Lohusa gecelikler farklı model ve desenler ile kadınlara birçok seçenek sunarlar. Dayanıklı kumaşlardan üretildikleri için bir kere satın aldığınızda uzun süre kullanabilirsiniz. Lohusa gecelik fiyatları seçtiğiniz modele göre farklılık gösterebilir.

Dantelli modeller şık görünüşleriyle kadınlar tarafından oldukça fazla rağbet gören modellerdir. Kol kısımlarında, yakada veya eteklerde kullanılan dantel detayları her zaman şık görünmenizi sağlar.

Lohusalık döneminde bebek özellikle ilk 6 hafta her zaman ilgi istediği için kadınlar kendilerine bakacak zaman bulamazlar ve kıyafetleri onları bakımlı gösterdiğinde daha iyi hissederler. Gece uykusu yine ilk haftada oldukça zordur ve özel pamuk ya da penye kumaşlar sayesinde derin uykuya geçmeniz daha kolaylaşır.

Lohusa Gecelik Düğmeli

Lohusa geceliklerin en çok tercih edilen modellerinden bir diğeri de düğmeli lohusa geceliklerdir. Her renkten model vardır ve dilerseniz cinsiyete göre mavi ya da pembe modellerden seçebilirsiniz.

Lohusa geceliklerinim kırmızı, bordo, gri gibi farklı renk seçenekleri de mevcuttur. Lohusa gecelikler şık modeller oldukları için hastanede kaldığınız gece misafirlerinizi karşılamak için de giyebilirsiniz.

Lohusa geceliğin yanında lohusa terliği ve lohusa şalı gibi ihtiyacınız olan diğer aksesuarları da satın alabilirsiniz. Her aksesuar lohusa dönemine özel ve sizi en rahat ettirecek şekilde üretilmiştir.