Lohusa Gecelik Pijama

Lohusa Gecelik Pijama

Doğum sonrası yaklaşık olarak kırk gün sürecek olan lohusalık döneminde anneler çok rahat ettirilmelidir. Yeni doğum yapmış oldukları için iyileşme aşaması yeni yeni başlamaktadır. Bu nedenle hastanede ve evde özellikle kıyafetleri çok ama çok rahat olmalıdır. Bu nedenle mutlaka doğum çantasında ve evde en az iki adet lohusa gecelik pijama bulundurmalısınız. Böylece her duruma karşı da hazırlıklı olabilirsiniz. Yine gecelik seçiminde özenli davranacak olursanız; olası sorunların da önüne geçmiş olursunuz. Böylece sağlıklı ve konforlu lohusa gecelik pijamalarına da sahip olursunuz.

Bu gecelik pijamalar ile dinlenirken veya bebeğinizin bakımlarını yaparken çok rahat edeceksiniz. Çünkü özel olarak annelerin kişisel rahatlığı ön planda tutularak tasarlanmaktadır. Ayrıca gecelik pijama modelleri kişisel zevklerinize göre seçimler yapabileceğiniz farklı seçenekleri de sunmaktadır. Lohusalık sürecinde pijamanızı hiç çıkarmak istemeyeceksiniz.

Lohusa Gecelik Pijama Modelleri

Anneler için tasarlanmış olan lohusa gecelik pijama farklı model seçenekleri ile de ön plana çıkmaktadır. Gecelik pijamalarda uzun, ara boy, diz altı ve dizüstü alternatifleriniz bulunmaktadır. Her zaman şık olmak isteyen hanımlar için ise süslü ve bir o kadar şaşalı loğusa gecelikleri bulunmaktadır.

Doğum sonrasında lohusa gecelik ile isterseniz hastanede fotoğraf çekimlerinizi yapabilirsiniz. Çünkü tasarımlar oldukça zarif bir görünüme sahiptir. İlk anlarınızı ölümsüzleştirirken objektiflere tüm şıklığınız ile yansıyacaksınız.

Loğusa gecelik pijamalarda dilerseniz uzun kollu, kısa kollu, dalda gibi seçenekleriniz de bulunmaktadır. Yine geceliklerinizin üzerine hemen giyebilmeniz için özel sabahlıklı modeller de tercihleriniz arasında yer alabilir. Yine şık ve kullanışlı gecelikler arasından kendinize en çok yakışan modelleri rahatlıkla bulabilirler.

Gecelik Pijama Özellikleri

Lohusalık döneminde pijama kullanarak gün içerisinde ve gece rahat edebilirsiniz. Lohusa gecelik pijama kumaşları bu dönemde cildinizin nefes alması için özel olarak seçilirler. Genellikle pamuk ve bambu kumaşlardan tasarlanırlar ki zaman zaman sıcaklamalar yaşadığınızda veya uyuduğunuzda terleme sorunu ile karşılaşmayınız. Renk çeşidi olarak ise oldukça fazla seçeneğiniz bulunmaktadır. Sade renk seçeneklerinin yanı sıra çiçekli, desenli ve baskılı modelleri de gönül rahatlığı ile tercih edebilir ve bu harika zamanlarınızın keyfini çıkarabilirsiniz.