Lohusalık Nedir?

Lohusalık Nedir?

Bayan olmak oldukça zor bir durumdur. Özellikle hamilelik sonrası, doğum yapmış bayanlar farklı bir psikolojiye sahip olurlar. Lohusa denilen bu özel durum, doğumdan sonra 40 gün sürmektedir. Lohusa olan bayan doğum yaptığından dolayı rahat kıyafetler tercih etmelidir. Özellikle son zamanlarda farklı renk ve modellerde olan lohusa pijama takımı oldukça popülerdir.

Rahatlığı kadınlara saplayan bu pijamalar, bayanlar için her zaman lohusa döneminde tercih edilmektedir. Özel kumaşlar ile her mevsim bu parçalar tercih edilmektedir. Kolay olarak tasarlandığı için dikişli veya ameliyatlı bölgeler için de oldukça idealdir. Lohusa döneminin zor geçirilmesi nedeni ile bu pijama takımları bu dönemi fazlasıyla rahat geçirmenize yardımcı olacaktır.

Lohusa Pijama Takımı Çeşitleri

En hassas geçirilen dönemlerden biri olan lohusa dönemi bayanlar için oldukça zor geçen bir süreci kaplar. Bebek bakımı ve doğum anında olanlar değişik bir ruh haline tol açabilir. Ancak bu karamsar ruh halimizden lohusa pijama takımları ile kurtulabilirsiniz. Özellikle doğum sonrası odanızda rahat gezinecek ve gelen misafirlerinizi daha şık ve güzel karşılayabileceksiniz.

Birbirinden farklı desenlerde ve renklerde oldukça fazla olan lohusa pijama takımı bayanları memnun etmeye devam ediyor. Pijama takımları, en sade üründen en şık ürüne doğru yer alıyor. Daha çok şıklığı düşünen bayanlar için dantelli detaylı kol ve yakalardan oluşan pijamalar mevcut. Ayrıca saten görünüme sahip takımlar ile oldukça özel hissedebilirsiniz. Beyaz, krem rengi, bebek mavisi ve tatlı pembe renkleri en çok seçilen renkler arasında yer alıyor.

Lohusa Pijama Takımları Fiyat Seçenekleri

Kadınların hem rahatlığı hem de güzel görünümü bir arada taşıdığı bu takımlar farklı fiyat seçenekleri ile piyasada yer almaktadır. Lohusa Pijama Takımı içinde genellikle üç parça veya seçenlere göre de 4 veya 5 parça ürün bulunabilir. Özellikle olmazsa olmaz lohusa tacı bu takıma dahildir. Rahat ve kaliteli bir adet pijama, üzerine takım olan güpür veya dantelli bir bluz ayrıca tercihe bağlı olarak sabahlık da bulunabilir.

Sizler de doğum sonrası anneliğinize daha da güzellik katmak için lohusa pijama takımı çeşitlerini tercih edebilirsiniz.