Lohusa Gecelik Sabahlık Takımı Tesettür

Lohusa Gecelik Sabahlık Takımı Tesettür

Lohusa gecelik sabahlık takımı tesettür giyimi tercih eden kadınlar için birbirinden şık ve renkli tasarımlar ile doğum sonrası ihtiyacınız olan rahatlığı size en iyi şekilde sunar. Tesettür lohusa gecelik sabahlık modellerinin özellikleri şunlardır:

  • Vücut hatlarını belli etmeyen doğal kumaşlardan üretilmişlerdir.
  • Emzirme yakalığı sayesinde kıyafetinizi çıkarmaya gerek kalmadan bebeğinizin ihtiyacı olduğu her an emzirebilirsiniz.
  • Vücut ısısını dengeleyen gecelik modelleri ile geceleri derin uyumanıza yardımcı olur.
  • Hijyenik koşullara uygun üretilmiştir ve hiçbir şekilde cildinizi tahriş yapmaz.

Doğum sonrası özellikle 6 hafta bebeğinizin cildi çok hassas olur ve emzirirken yanağı kıyafetinize değdiğinde cildini tahriş etmeyecek doğallıkta bir kumaş olmalıdır.

Askılı Lohusa Gecelik Sabahlık

Yaz aylarında lohusalık dönemi yaşayan kadınları sıcak havalar zorlayabilir. Gün içerisinde çok fazla hareket halinde oldukları için fazla terleme gibi durumlar sağlıksız sonuçlara yol açabilir. Bu sebeple askılı gecelik modelleri evinizde rahat etmenizi sağlar ve vücut ısınızı dengede tutarak çok fazla terlemenizi önler. Lohusa gecelik sabahlık takımı tesettür modelleri için de yaz ayına özel üretilmiş takımlar vardır.

Üzerinizde hiç ağırlık yapmayan gecelik ve sabahlık takımları asla terletmez ve bebeğinizle en iyi şekilde ilgilenmenize yardımcı olur. Gündüz vakitleri sabahlığınızla konforlu bir şekilde geçirebilirsiniz.

Gece uykuları lohusa döneminde çok önemlidir ve ferah tutan gecelikler ile deliksiz bir uyku uyuyabilirsiniz.

Lohusa Gecelik Sabahlık Beyaz

Beyaz renk kadınlar arasında en çok sevilen renklerden biridir. Doğum sonrası lohusa kıyafetleri için de beyazın muhteşem tonlarından satın alabileceğiniz pek çok model mevcuttur.

Temizliğin simgesi olan beyaz renk gecelikler ve sabahlıklar kendinizi her zaman bakımlı hissetmenizi sağlar. Aynaya baktığınızda yorgun bir kadın değil bakımlı ve güzel bir kadın görürsünüz. Kıyafetinizin sizi konforlu hissettirmesi moralinizi de düzelttiği için gün içerisinde daha enerjik olursunuz.

Birbirinden şık modelleriyle misafirlerinizi de karşılayabileceğiniz sabahlık modelleri lohusa dönemindeki kadınların her ihtiyacı göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır.