Lohusa Gecelik Sabahlıklı

Lohusa Gecelik Sabahlıklı

Lohusa gecelik sabahlıklı modeller son yıllarda kadınlar tarafından oldukça fazla tercih ediliyor. Lohusa dönemi kadınlar için oldukça zorlu ve yorucu bir dönem olduğu için giydikleri kıyafetlerin onları rahat ettirmeleri gerekir.

Özel kumaşlardan üretilmiş lohusa gecelik sabahlıklı modellerin kadın için getirdiği avantajlar şunlardır:

  • Özel üretilmiş kumaşları ısı dengeleyici olduklarından vücut ısınızı dengeler ve sizi hastalıklardan korur.
  • Yumuşacık kumaşları sayesinde bebeğinizi emzirirken yüzünü tahriş etmez.
  • Özel açılır kapanır emzirme yakalığı sayesinde bebeğinizi ihtiyacı olduğunda kolayca emzirebilirsiniz.
  • Özellikle karın bölgenize asla baskı yapmaz ve içinde çok rahat hareket edersiniz.

Çeşitli modeller ve renk çeşitleriyle her bütçeye uygun lohusa gecelik sabahlıklı modelleri dilediğiniz zaman online olarak sipariş verebilirsiniz.

Lohusa Gecelik Sabahlık Takımı

Her mevsime uygun lohusa gecelik sabahlıklı modeller soft renkler, mavi, pembe olarak tercih edilebileceği gibi kırmızı, siyah gibi daha farklı renkler de tercih edilebilir. Dantelli, desenli modeller de kadınlar tarafından oldukça fazla tercih edilir.

Gün içerisinde kadınlar bebekleriyle ilgileneceklerinden kendileriyle ilgilenmeye fırsat bulamazlar. Lohusa gecelik sabahlıklı takımlar sayesinde kendinizi hiç olmadığınız kadar güzel ve bakımlı hissedersiniz. Bakımlı hisseden kadınların moralleri de daha yüksek olur.

Misafirlerinizi karşılamak için oldukça uygun olan lohusa gecelik sabahlıklı takımlar isteğe göre terlik, şal, saç bandı gibi aksesuarlarla da kullanılabilir ve hem sizin hem de bebeğinizin ihtiyacı olan rahatlığı size sağlar.

Lohusa Gecelik Sabahlık

Şık ya da spor modellere sahip olan lohusa gecelik sabahlıklı takımlar doğumdan sonra hastanede kaldığınız süreçte de evinize döndükten sonra misafirlerinizi karşılarken de rahatlıkla kullanılabilir.

Yumuşak dokusu ile size hareket alanı bırakan lohusa gecelik sabahlıklı takımlar kendinizi şık hissetmeniz için birebirdir. Takımları peşin fiyata satın alabileceğiniz gibi dilerseniz taksit imkanlarından da yararlanabilirsiniz. Sipariş verdikten sonra en kısa sürede adrese teslim olur. Dilerseniz web sitesinden 3’lü, 4’lü ve 5’li setlerden de sipariş verebilirsiniz.