Lohusa Gecelik Takımları Ucuz

Lohusa Gecelik Takımları Ucuz

Lohusa gecelik takımları ucuz, bütçeye uygun seçenekler ile Lohusa Çarşısı’nda sizler ile buluşuyor. Birbirinden farklı kaliteli ve trend tasarım detaylarına sahip olan lohusa gecelik takımları ucuz fiyatlarını yanında trend renk detayları ile öne çıkarlar. Saten, 1. Sınıf cotton, gömlek kumaşı, esnek-likralı pamuklu kumaş seçenekleri ile tasarlanan modeller, nakış ve güpür eklemeleri ile çarpıcı bir görünüm kazanmıştır.

Lohusa gecelik takımları ucuz tutarlar yanında ev giyiminde konforu ve uzun ömürlü kullanımı sunan modellerdir. Spor, klasik ve modern stil seçeneklerine hitap ederler. Tüm stil seçeneklerine uyumlu modellerde bebek mavisi, pastel pembe, beyaz, bordo ve siyah gibi çarpıcı renk tonlarına yer verilmiştir.

3’lü Lohusa Gecelik Takımları

3’lü lohusa gecelik takımları hakkında detaylar şöyledir:

  • Gecelik, uzun sabahlık-hırka ve göz bandı ürünlerinin bir araya getirildiği tasarımlardır.
  • Üç ürünü aynı anda satın alabilmeye imkan sunan ve uyumlu bir kombini ortaya çıkaran bu modeller, lohusa gecelik takımları ucuz fiyat kategorisi içerisinde sunulurlar.
  • Bütçeye en uygun seçenekler üzerinden üçlü takımları saten veya pamuklu modeller arasından tercih etmek mümkündür.

Lohusa gecelik takımları ucuz fiyat tutarları ile edinilebilecek modellerin, sabahlık çeşitleri nakışlı, güpürlü veya peluş tasarımlar arasından tercih edilmektedir. Takımların iç kısmında kullanılan gecelikler ise zarafetin ve salaş kesimin birleştirildiği ürünlerdir. Lohusa gecelik takımları ucuz tutarlardan, özel kesimden, hamilelik ardından sağlıksal açıdan uygun ve karın bölgesini sıkmayan bir tasarımdan yararlanmaya imkan tanırlar.

Lohusa Geceliği Modelleri

Lohusa gecelik modelleri, tek gecelik, sabahlık ve gecelik olmak üzere ikili takım ve üçlü takım seçenekleri ile sunulurlar. Diğer yandan, eğlenceli baskılara sahip, hayvan karakterli ve desenli, klasik stilde dantel detaylı, saten, modern stile hitap edecek şekilde basic ve güpürlü modellere yer verilir.

Lohusa gecelik takımları ucuz fiyatlar, yarasa kol modelinde kullanılan dantel detaylı, 1. Sınıf pamuklu modeller ile ürün yelpazesinde yer alırlar. Göğüs kısmından kurdele kuşak veya bel bölgesinden pamuklu kuşak ile tasarlanan salaş modeller, lohusa gecelik takımları ucuz fiyat tutarları ile sipariş edilirler.