Lohusa Gecelik Uzun Kollu

Lohusa Gecelik Uzun Kollu

Doğum sonrası yeni anne olmuş kadınlar için en önemli husus kendilerini içlerinde rahat hissedecekleri kıyafetlerdir. Bebek ilk zamanlarda sürekli bakıma ihtiyaç duyduğundan ve çok az uyuduğundan anne de uyuyamaz. Lohusa gecelik uzun kollu modelleri iyi bir uyku çekmek isteyen anneler için birebirdir. Özellikle kış mevsiminde yumuşacık pamuklu kumaşlarıyla deliksiz bir uyku uyumanızı sağlar.

Tesettür giyimi tercih eden kadınlar da lohusa gecelik uzun kollu modelleri tercih ederler. Isı yalıtımı sayesinde çok terletmez ya da üşütmezler. Böylece anneyi hastalıklardan korumuş olurlar. Son yıllarda oldukça revaçta olan lohusa gecelik uzun kollu takımları Lohusa Çarşısı’na girerek online olarak sipariş edebilirsiniz.

Lohusa Gecelik Takımı

Lohusa gecelik uzun kollu takımların birçok farklı çeşidi mevcuttur. Bunları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Önden düğme detaylı gecelikler
  • Dantel detaylı gecelikler
  • Çiçek desenli gecelikler
  • Ekru gecelik takımları
  • Uzun kollu dantelli gecelikler
  • Pudra gecelikler
  • Güpürlü gecelikler

Çeşitli renk ve kumaş çeşitleriyle her kadının zevkine uygun modeller her bütçeye uygun fiyat politikasıyla ve aynı kaliteyle üretilir. Lohusa gecelik uzun kollu modelleri dilerseniz takım seti olarak da satın alabilirsiniz. Şıklığı tercih eden kadınlar için dantel detaylı gecelikler oldukça beğenilir.

Lohusa gecelik uzun kollu modeller her bedene uygun olarak üretilir. Small bedenden büyük beden seçeneklerine kadar sitede mevcuttur.

Lohusa Gecelik Sabahlık Takımı

Hamilelik sonrası anne ve bebeğin sağlığını koruma amacıyla üretilen takımlar hijyenik kurallara uygun kumaşlardan üretilir. Lohusa gecelik uzun kollu modeller yumuşacık kumaşlarıyla bebeğinizin cildini de korur. Özel açılır kapanır yakalıkları sayesinde bebeğinizi kolayca emzirebilirsiniz.

Bebek cildi özellikle ilk aylarda oldukça hassas olduğundan annenin giydiği kıyafetlerin kumaşları da bu duruma göre olmalıdır. Lohusa gecelik uzun kollu takımlar bebeğinizin cildine asla zarar vermez. Mavi, pembe, bej, pudra gibi oldukça fazla tercih edilen renklerin haricinde kırmızı, bordo, siyah gibi renk seçenekleri de mevcuttur.