Lohusa Gecelik ve Pijama Takımları

Lohusa Gecelik ve Pijama Takımları

Lohusa gecelik ve pijama takımları, doğadan esinlenilen çiçek baskılarına, klasik stile hitap eden dantel ve güpür detaylarını taşıyan birbirinden farklı modellere sahiplerdir. Diğer yandan farklı kumaş çeşitlerinin kullanılması ile tasarlanırlar.

Geniş yelpazede tasarım modeline sahip olan lohusa gecelik ve pijama takımları, bayanların hamilelik sonrası dönemde fiziksel yapılarına uygun şekilde giyinebilmelerini ve zarafeti ön plana taşıyabilmelerini sağlarlar.

Bayanlar hamilelik ardından aşırı dar kesime sahip olan ve cilt üzerinde alerjiye sebebiyet verecek kumaş tiplerinden hazırlanmış olan gecelik modelleri yerine lohusa gecelik ve pijama takımları modellerini kullanmalıdırlar.

Sabahlıklı Lohusa Gecelik ve Pijama Takımları

Sabahlıklı lohusa gecelik, farklı stillere hitap eder. Bunlardan en öne çıkan stiller şu şekilde listelenebilir;

  • Modern,
  • Klasik,
  • Spor,
  • Şık,
  • Hareketli,
  • Çarpıcı, stillere hitap eden kumaş ve kesim çeşitleri ile tasarlanırlar.

Bu modellerde, takım kapsamında, salaş, uzun kesim sabahlıklar, alt-üst pijama ve uzun gecelik ürünleri ile birlikte satışa sunulurlar. Uygun fiyat seçenekleri ve yüzde yüz pamuklu kumaş kullanımı ile bayanların konfor ve zarafetini öne alan sabahlıklı lohusa gecelik ve pijama takımları, bebek mavisi, pembe, beyaz, siyah, gri gibi trend renkler ile ürün yelpazesinde yer alırlar.

Sabahlıklı lohusa gecelik ve pijama takımları için takımın sabahlık bölümünde yarasa kol kesim ve manşet kısımlarında uygulanan güpür detaylar ön plana taşınır. Spor stilden hoşlanan bayanlar için ise gömlek yakalı, çizgili veya çiçek baskılı saten, cotton modeller sunulmuştur.

Ucuz Lohusa Pijama ve Gecelik Takımı

Ucuz lohusa gecelik ve pijama takımları 2’li kombinler halinde sunulurlar. Bir adet gecelik ve geceliğin stiline uygun sabahlık ile kombinlenen takımlar, uygun fiyat seçenekleri üzerinden satın alınırlar.

Diğer yandan, alt-üst eşofman kombin, aten askılı gecelik-sabahlık kombini olarak sunulan, konforlu kesim, trend lohusa gecelik ve pijama takımları yine avantajlı fiyatlar ile sipariş edilebilirler. Bu iki farklı takım seçeneği için S bedenden XXL bedene kadar yükselen aralıkta, uygun tasarımı bulmak mümkündür.