Lohusa Gecelikleri En Ucuz

Lohusa Gecelikleri En Ucuz

Lohusa gecelikleri en ucuz modelleri Lohusa Çarşısı web sitesinde bulabilirsiniz. Doğum sonrası dönem anneler için oldukça stresli ve zorlu olabilir. Doğum olduktan sonra bir gün hastanede kalmak zorunda olurlar.

Taburcu olduktan sonra eve döndüklerinde de hem bebekleriyle ilgilenmeleri hem de dinlenmeleri gerekir. Lohusa gecelikleri en ucuz fiyat aralıklarıyla annelere ihtiyaçları olan bu dinlenmeyi sağlar.

Yeni doğum yapmış bir kadın için günün yirmi dört saati hızlı ve yoğun geçer. Her an bebeğiyle ilgilenmesi gerekir ve bebeği çok sık acıkır. Bu sebeple uyumaya çok az vakit bulabilirler. Lohusa gecelikleri en ucuz seçenekleriyle kadınların sahip olduğu kısacık zamanda iyi bir uyku çekmelerini sağlar.

Lohusa Gecelik Modelleri

Her bedene uygun lohusa gecelikleri en ucuz fiyatlarıyla Lohusa Çarşısı sitesinden online olarak sipariş verilebilir. İlk siparişe özel indirimler vardır ve çeşitli kampanyalar ile herkesin ürünlere ulaşması sağlanır.

Beyaz, mavi, pembe, bej ve daha pek çok renk modele sahip lohusa gecelikleri en ucuz fiyatlara sahip çeşitlerini şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Önden düğmeli lohusa gecelik modelleri
  • Kısa kollu ya da uzun kollu lohusa gecelik modelleri
  • Dantelli lohusa gecelik modelleri
  • Çiçek desenli lohusa gecelik modelleri
  • Saten lohusa gecelik modelleri

Kişiye özel tasarımlarıyla her zevke uygun birbirinden şık ve modern lohusa gecelikleri en ucuz seçeneklerle bütçenizi de zorlamazlar.

Lohusa Gecelik Askılı

Yaz mevsimi lohusa kadınlar için bunaltıcı olabilir. Eğer sezaryen doğum yapıldıysa dikişler iyileşene kadar lohusa kadınlar giydiklerine dikkat etmelidir. Lohusa gecelikleri en ucuz modelleri gece rahat uyumanızı sağlayacak şekilde üretilmiştir.

Uyuma fırsatını çok kısa süreler için bulan lohusa kadınlar yumuşacık ve özel üretilmiş kumaşlar sayesinde derin bir uyku uyurlar. Askılı ve ısı yalıtımlı modeller ile asla terlemezler. Lohusa gecelikleri en ucuz ve rahat modelleri özellikle karın bölgesine baskı yapmayacak şekilde üretilmiştir.

Lohusa gecelikleri asla terletmeyen kumaşı sayesinde sizi hastalıklardan da korur.