Lohusa Pijama Gecelik Seti

Lohusa Pijama Gecelik Seti

Lohusa pijama gecelik seti yeni doğum yapmış kadınlar için özel olarak üretilmiş koleksiyonlardır. Kişiye özel tasarlanan setler her bedene uygun seçeneklere sahiptir.

Lohusa döneminin ilk ayları bebek her zaman ilgi istediğinden ve günde çok kez beslenmesi gerektiğinden kadınlar uyuyabilmek için çok az vakit bulurlar. Bu kısacık sürelerde rahat bir uyku uyumaları onlar için çok önemlidir. Lohusa pijama gecelik seti sayesinde ihtiyaçları olan rahatlığa kavuşurlar.

Vücut ısı dengeleyici özelliği sayesinde geceleri üşümenizi engeller ve sizi asla terletmez. Lohusa pijama gecelik seti deliksiz bir uyku uyumanızı sağlayarak uyandığınızda daha enerjik olmanıza sebep olur.

Bu da bebeğinizle daha kolay ilgilenmeniz için en gerekli olan husustur.

Lohusa Gecelik Modelleri

Lohusa dönemine özel üretilen lohusa pijama gecelik seti birbirinden şık modellere sahiptir. Bu modelleri şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Uzun kollu ve kısa kollu modeller
  • Askılı modeller
  • Düğmeli modeller
  • Desenli, dantelli modeller
  • Tesettür modeller

Her zevke uygun modeller hijyenik kurallara uygun üretilmiştir. Özel emzirme yakalıkları sayesinde lohusa pijama gecelik seti aldığınızda üzerinizi çıkarmanız gerekmeden bebeğinizi emzirebilirsiniz.

Özellikle ilk aylarda bebeğinizin cildi oldukça hassastır. Bu sebeple emzirirken üzerinizdeki kıyafet bebeğinizin yüzüne değen kısmı tahriş etmesin diye özel üretim olmalıdır. Lohusa pijama gecelik seti bu duruma uygun üretilmiştir ve bebeğinizin cildini asla tahriş etmez.

Lohusa Gecelik Alt Üst

Lohusa pijama modellerinin alt ve üst takımdan oluşan iki parçalı modelleri de vardır. Uygun model gecelik ile bu set tamamlanır. Lohusa pijama gecelik seti yıl boyunca indirime giren uygun fiyatlara sahiptir.

Uzun süre kullanılabilecek şekilde kaliteli olduğundan ekonomimize de katkıda bulunur. Bir kere aldığınızda kıyafet düşünmek zorunda kalmazsınız. Lohusa pijama gecelik seti yumuşacık kumaşlarıyla sizi hiç olmadığınız kadar rahat hissettirir.

Lohusa dönemi hassas bir dönem olduğu için kadınların kendilerini şık ve güzel hissetmesi onların morallerini yüksek tutar. Bu da oldukça önemlidir.