Lohusa Pijama Gecelik Takımları

Lohusa Pijama Gecelik Takımları

Lohusa pijama gecelik takımları lohusa dönemi boyunca ihtiyacınız olan dinlenmeyi ve gece uykusunu rahat bir şekilde yaşamanızı sağlarlar. Lohusa dönemi kadınlar için güzel bir süreç olduğu gibi yorucu ve stresli bir süreçtir. Özellikle ilk 6 hafta süresince bebek çok az uyuduğu için anne de uyuma şansını çok kısa sürelerle elde eder.

Bu sebeple bu kısa süreleri iyi değerlendirmeli ve dinlendirici bir uykuya yatmalıdır. Aksi halde hastalanabilir ya da dikkat dağınıklığı gibi durumlar yaşanabilir. Lohusa gecelikleri yumuşacık kayar gibi kumaşları ve vücut ısısını dengeleyici özellikleri ile rahat bir uyku uyumanızı sağlarlar. Sabahları dinç bir şekilde kalkar ve iyi hissedersiniz. Lohusa pijama modellerimizi görüntülemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Lohusa Gecelik Sabahlık Takımı En Ucuz

Her bütçeye uygun fiyatları ve birbirinden şık modelleri ile lohusa gecelik uyumanıza yardımcı olur ve dinlenmenizi sağlar. İsteğe göre sabahlık ile de kullanılabilirler. Her renkten modele sahip olan geceliklerin tasarım çeşitleri şunlardır:

  • Önden düğmeli lohusa gecelikler
  • Fermuarlı lohusa gecelikler
  • Dantel yaka lohusa gecelikler
  • Kürklü lohusa gecelikler
  • Askılı lohusa gecelikler

Pamuk, penye, saten, kadife gibi kumaş seçenekleri vardır. Her mevsime özel farklı modelleri ile 4 mevsim koruma sağlarlar. Dantelli modeller ile kendinizi her zaman şık hissedersiniz.

Tek renk ya da desenli modeller tercih edilebilir. Çiçek desenli takımlar oldukça popüler modellerdir. Tüm takımlar doğal kumaştan üretilir.

Lohusa Gecelik Askılı

Yaz ayları için en rahat kullanım tercihi olan askılı lohusa gecelikler ferah bir yapıdadır ve terlemenize engel olurlar. Bebek bakımı için sürekli hareket halinde olan anne için terleme büyük bir sorun olabilir.

Vücut ısınızı dengede tutması terlemeyi önler ve her zaman rahat hareket etmenizi sağlar. Birbirinden şık modelleri ile üzerinize aldığınız şık bir lohusa şalıyla beraber misafirlerinizi rahat bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Sezaryen doğum yapmış kadınlar için de askılı gecelik modelleri oldukça uygun bir seçenektir. Karın bölgesine asla baskı yapmazlar.