Lohusa Pijama Kısa Kollu

Lohusa Pijama Kısa Kollu

Lohusa pijama kısa kollu modeller yaz ve ilk bahar aylarında vücudunuzu sıkmadan rahat hareket etmenizi sağlayacak şekilde üretilmiştir. Özel kumaşları ile vücut ısınızı dengede tutarlar ve terlemenizi engellerler.

Doğum sonrası kadınlar için zorlu ve stresli bir dönem olduğundan çoğunlukla kendilerine bakacak zamanı bulamazlar ve bu durum sağlıklarını tehdit edebilir. Yumuşacık kumaşları ve şık modelleri ile lohusa pijamaları her zaman bakımlı ve güzel gözükmenizi sağlar. Lohusa pijamalarını aşağıdaki kumaş çeşitleriyle satın alabilirsiniz:

  • Pamuklu lohusa pijamaları
  • Penye lohusa pijamaları
  • Saten lohusa pijamaları
  • Peluş lohusa pijamaları
  • Kadife lohusa pijamaları

Her kumaşın uzun kollu ve kısa kollu modelleri mevcuttur ve online olarak sipariş verilebilirler.

Kısa Kollu Hamile Pijama

Hamilelik döneminde nasıl kıyafetler giyilmesi gerektiği kadınlar tarafından merak edilen bir konudur. Vücudu sıkmayacak ve karın bölgesi büyüdükçe esneklik kazanacak özellikle üretilen kumaşlar ile lohusa pijamaları en uygun kıyafetlerdir.

Bir kere giydikten ve konforu hissettikten sonra vazgeçilmez kıyafetleriniz olurlar. Ayarlanabilir bel bölgesi ile kilo aldıkça bedeninize uydurabilirsiniz. Lohusa pijama modelleri de doğum sonrası için en uygun kıyafetlerdir.

Sabahlıklı ya da gecelikli takım şeklinde satın alabilirsiniz. Özel kumaşlar hijyenik koşullara uygun olarak üretilmiştir. Hem sizin hem de bebeğinizin sağlığını düşünerek tasarlanmışlardır. Her renkten model mevcuttur ve büyük bedene uygun tasarımlar vardır.

Kısa Kollu Lohusa Gecelik

Lohusa döneminde en kullanışlı olan kıyafetlerden biri de lohusa gecelikleridir. İsteğe göre kısa kollu kullanılabilirler. Yaz aylarında terlemenizi engellerler ve derin bir uykuya dalmanıza yardımcı olurlar.

Doğum sonrası özellikle ilk aylar yoğun olduğundan dolayı gece uykusu anne için çok önemlidir. Uyumaya fırsat bulduğu kısa zamanlarda derin uyumalı ve dinlenmiş bir şekilde kalkmalıdır.

Rahat ve konforlu kumaş yapısıyla lohusa gecelikleri hem kendinizi bakımlı hissetmenizi sağlar hem de yorgunluğunuzu tamamen alırlar. Sabahları dinç ve mutlu bir şekilde uyanırsınız. Dilerseniz günlük kullanımı da uygundur.

Diğer tüm detaylar için -> https://www.lohusacarsisi.com/