Lohusa Pijama Seti Fiyatları

Lohusa Pijama Seti Fiyatları

Lohusa pijama seti fiyatları her bütçeye uygun olacak şekilde belirlenmiştir ve yıl içerisinde pek çok kez indirim yapılır. İlk siparişinize özel indirimler ve çeşitli kampanyalar da sürekli olarak tekrarlanır.

Doğum sonrası kadınlar için hem fiziksel hem de mental olarak zorlayıcı bir dönem olduğu için giydikleri kıyafetlere de dikkat etmelidirler. Kimilerine göre bu abartı bir durum gibi gelebilse de rahat kıyafetlerin kadınlar için ne kadar motivasyon sebebi olduğu kanıtlanmıştır. Lohusa pijama seti fiyatları bu sebeple her kadına ulaşabilmeyi hedefler.

Hem hastanede hem de evde günlük hayatınızda kullanabileceğiniz takımlar olduğu için tek seferde her ihtiyacınızı karşılamış olursunuz. Lohusa pijama seti fiyatları en uygun seçeneklerle sizleri bekliyor.

Lohusa Pijama Büyük Beden

Lohusa dönemi için özel olarak üretilmiş pijama takımları her bedene uygun seçeneklere sahiptir. Hamilelik süresince aldığınız kiloları doğum sonrası hemen veremeyebilirsiniz. Bu sebeple kendinizi en rahat hissettiğiniz bedeni seçmeniz gerekir.

Lohusa pijama seti fiyatları büyük bütçeler ayırmanıza gerek kalmayacak şekilde uygundur. Setler şu parçaları barındırır:

  • Pijama alt ve üst parça
  • Sabahlık
  • Gecelik
  • Lohusa terliği
  • İsteğe göre şal, yelek veya saç bandı gibi aksesuarlar

Tüm setler paket halinde satılır ve lohusa pijama seti fiyatları seçtiğiniz modele göre değişiklik gösterebilir. Lohusa pijama seti fiyatları bütçe dostudur ve kaliteli malzeme ile üretilir.

Lohusa Pijama Beden Tablosu

Pijama setlerinden almak istediğiniz zaman Lohusa Çarşısı sitesine giriş yaparak hem modelleri inceleyebilir hem de beden tablosuna bakabilirsiniz. En küçük bedenden en büyük bedenlere kadar seçenekler mevcuttur. Lohusa pijama seti fiyatları seçeceğiniz bedene göre de farklılık gösterebilir.

Hangi beden olursa olsun başta karın bölgesi olmak üzere pijamalar hiçbir şekilde bedeninize baskı yapmaz. Eğer sezaryen doğum yaptıysanız bu özellikle dikkat edilmesi gereken bir husustur.

Lohusa dönemindeki kadınlar kendilerini ne kadar iyi hissederlerse bebekleriyle de o kadar iyi ilgilenebilirler.