Lohusa Pijama Takımı Büyük Beden

Lohusa Pijama Takımı Büyük Beden

Lohusa pijama takımı büyük beden modelleri ile hamilelik sürecinde aldığınız kilolar sorun olmadan istediğiniz konfora kavuşabilirsiniz. Hem annenin hem de bebeğin sağlığı için kadınlar hamile oldukları dönemlerde belirli bir miktar kilo alırlar.

Bu sebeple normal kilolarından bir iki beden fazla olabilirler ve bu durum oldukça normaldir. Doğum sonrası hamilelikte alınan kilolar hemen verilemeyeceği için büyük beden lohusa pijama modelleri içerisinde daha rahat hissedebilirsiniz.

XXL ölçülerine kadar her bedene uygun lohusa pijama modelleri vardır. Lohusa pijamalarını kullandığınızda avantajlar şu şekildedir:

  • Kıyafet içerisinde rahat hareket etmenizi sağlarlar.
  • Vücut ısınızı dengelerler.
  • Yüzde yüz doğal kumaştan üretilirler ve kimyasal madde içermezler.

Büyük Beden Lohusa Pijamaları

Lohusa pijamaları birbirinden şık modelleri ile gündüz vakti misafirlerinizi de rahatça karşılayabileceğiniz ürünlerdir. Fazla kilolarınız varsa da lohusa pijamaları sayesinde güzelliğinizin farkına varırsınız ve kendinizi yalnızca siz olduğunuz için sevmeye başlarsınız. Lohusa pijama takımı büyük beden modeller farklı renk seçenekleri ile her zevke uygundur.

Mavi, pembe renkleri ile bebeğinizin cinsiyetine uygun modeller tercih edebilirsiniz. Pamuk kumaşları yumuşacıktır ve gece yatarken de sizi oldukça rahat ettirir. Dilerseniz sabahlık ve gecelik takımları ile birlikte de satın alabilirsiniz.

Lohusa pijamaları istediğiniz bedende online olarak sipariş edilebilir. Tek seferde tüm ihtiyaçlarınıza cevap verir ve ne giyeceğim sorusunu hiç düşünmezsiniz.

Büyük Beden Lohusa Pijama Takımı

Dantel detaylı, önden düğmeli, şerit detaylı modeller ile son trendleri takip edebileceğiniz lohusa pijama modelleri oldukça uygun fiyatlı ürünlerdir. Kaliteli kumaşları ile bir kere aldığınızda lohusalık dönemi boyunca ve dilerseniz sonrasında da giyebilirsiniz.

Kolay yıkanır olan lohusa pijamaları özel emzirme yakalığına sahiptir. Kıyafetinizi çıkarmadan bebeğinizi emzirmek lohusa döneminde sahip olduğunuz en büyük avantaj olur.

Bebeğinizle ilgilenirken kendinize çok zaman ayıramayacağınız için lohusa pijamaları sayesinde bakımlı görünmeniz size de iyi gelir. Aynaya baktığınızda bakımlı ve güzel bir kadın görürsünüz.