Lohusa Pijama Takımı Lacivert

Lohusa Pijama Takımı Lacivert

Lohusa pijama takımı lacivert modelleri zevkinize göre hamile bir kadının doğuma hazırlanırken lohusa sepetinde bulundurması gereken en önemli malzemedir. Lohusa pijamaları doğum sonrası için özel olarak üretilmiştir. Kumaşlarından tasarımlarına kadar bir kadının rahat etmesi için dizayn edilirler.

Eski zamanlarda kadınlar için doğru kıyafet olmaması sebebiyle doğum sonrası hastane ve lohusa dönemi olması gerekenden daha stresli ve zor geçerdi. Lohusa pijamaları ise kadınların ihtiyacı olan rahatlığı ve konforu sağlayarak lohusa dönemini stressiz ve mutlu bir şekilde geçmesini sağlar.

Karın bölgesi başta olmak üzere lohusa pijamaları vücudunuzu rahat bırakır ve hareket alanınızı asla kısıtlamazlar. Yumuşacık kumaşları üzerinizden akar gider.

Lohusa Pijama Takımı Kadife

Lohusa pijamalarının en çok sevilen modellerinden biri de kadife lohusa pijamalarıdır. Kış ayları için vücut ısısını dengeleyerek üşümenizi engellerler ve sizi hastalıklardan korurlar. Lohusa pijama takımı lacivert modeller için seçebileceğiniz diğer kumaş çeşitleri şunlardır:

  • Pamuklu lohusa pijamaları
  • Penye lohusa pijamaları
  • Kadife lohusa pijamaları
  • Peluş lohusa pijamaları
  • Saten lohusa pijamaları

Kadınların artık lohusa dönemi için hiçbir başka kıyafete ihtiyacı olmaması ne giysem düşüncesinden de kurtulmalarını sağlamıştır. Sağlığınızın korunduğundan ve doğru kıyafeti giydiğinizden emin olduktan sonra bebeğinize tüm dikkatinizi rahatça verebilirsiniz.

Doğal kumaşları ile emzirme sırasında bebeğinizin cildini tahriş etmezler ve tüm lohusa pijamaları hijyenik koşullara uygun üretilirler.

Lohusa Pijama Takımı Kapıda Ödeme

Lohusa pijamalarını online olarak sipariş vermek istediğinizde web sitesine giriş yapmanız yeterlidir. Dilediğiniz modeli kısa sürede sipariş verebilirsiniz. Lohusa pijamasını satın alırken dikkat etmeniz gereken husus bedeninize uygun modeli almaktır.

Eğer olduğunuz bedenden daha küçük bir model seçerseniz istediğiniz gibi rahatlığa ulaşamazsınız. Hamilelik kiloları doğum sonrası hemen verilemediği için normal bedeninizden bir ya da iki beden büyük bir model seçebilirsiniz.

Lohusa pijamanızı bir kere satın aldığınızda dayanıklı ve kaliteli kumaşları ile yıllarca giyebilirsiniz. Lohusa dönemi bittiğinde bile çıkarmak istemeyeceksiniz.