Lohusa Pijama Takımı Uygun Fiyat

Lohusa Pijama Takımı Uygun Fiyat

Lohusa pijama takımı uygun fiyat seçeneklerine sahiptir ve online olarak sipariş verilebilir. Her tarza uygun olan modeller hem şık hem de sevimli tasarımlara sahiptir. Mavi, pembe, beyaz, kırmızı, bordo, siyah gibi farklı renk seçenekleri olan lohusa pijamalarının avantajlarını şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Lohusa pijamaları bel kısmından ayarlanabilir ve tam rahatlık sağlar.
  • Hava koşullarına dayanıklıdırlar ve kışın sıcak tutarlar, yazın serin tutarlar.
  • Emzirme yakalığı sayesinde kıyafetinizi çıkarmak zorunda kalmadan kolayca bebeğinizi emzirebilirsiniz.

Bel kısmından ayarlanması sayesinde lohusa dönemi süresince kilo verdikçe sıkılaştırabilirsiniz. Bir kere aldığınızda uzun süre giyebilirsiniz. Hareket alanınızı kısıtlamazlar ve özgür hissettirirler. Üzerinizde ağırlık yapmazlar.

Lohusa Pijama Takımı Kapalılar İçin

Lohusa pijamaları tesettür giyimi tercih eden kadınlar için de özel tasarımlara sahiptir. Vücut hatlarını belli etmeyen modeller ile pijamanın içinde rahat hareket edersiniz ve mahremiyetiniz korunur. Lohusa pijama takımı uygun fiyat arayışında iseniz online olarak çeşitli kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

Pamuklu, saten, penye, kadife gibi farklı kumaş çeşitleri olan lohusa pijamaları sizi hastalıklardan korur. Doğal kumaşların içerisinde hiçbir kimyasal madde yoktur ve insan sağlığına uygundur.

Doğum sonrasında kadınların vücudu değişim geçirdiği için doğal kumaş giymeleri gerekir ve bu şekilde hem kendinizi hem de bebeğinizi korumuş olursunuz. İlk 6 hafta çok yoğun geçeceği için lohusa pijamaları kadınların kurtarıcıları olur.

Lohusa Pijama Takımı İndirim

Lohusa pijamaları geceleri uykunuzun düzenli olmasına yardımcı olur. Kadınların lohusa döneminde harcadıkları efor çok fazla olduğu için derin uykuya ihtiyaçları vardır. Hava alan kumaşları ile lohusa pijamalar uykunuzu sağlıklı bir şekilde geçirmenizi sağlarlar.

Konforlu bir kullanım sunan lohusa pijamaları esnek bir yapıya sahiptir. Bu sebeple üzerinizde kayar gibi hissettirir ve asla rahatsız etmez. Şık tasarımları sayesinde gün içerisinde misafiriniz gelirse üzerinizi değiştirmekle uğraşmanıza gerek kalmadan onları içiniz rahat bir şekilde karşılayabilirsiniz. Önden düğmeli, fermuarlı, dantel detaylı, çiçek desenli gibi farklı modeller mevcuttur.