Lohusa Pijama Üstü

Lohusa Pijama Üstü

Lohusa pijama üstü lohusalık dönemi boyunca sizi hava koşullarından en iyi şekilde korur ve rahat hareket etmenizi sağlar. Doğum sonrasında özellikle karın bölgesine baskı yapmayan kıyafetler tercih edilmelidir.

Lohusa pijamaları özel olarak tasarlanmıştır ve doğal kumaşlardan üretilirler. Lohusa pijamalarının kumaş çeşitleri şunlardır:

  • Pamuklu lohusa pijamaları
  • Penye lohusa pijamaları
  • Saten lohusa pijamaları
  • Polar lohusa pijamaları
  • Kadife lohusa pijamaları

Mevsime özel olarak kısa kollu ya da uzun kollu modelleri tercih edebilirsiniz. Lohusa pijama takımları alt ve üst olmak üzere iki parçadan oluşurlar. Dilerseniz ihtiyaca göre tek parça olarak da sipariş edebilirsiniz.

Siparişler online olarak verilir ve en kısa sürede adresinize teslim olurlar.

Lohusa Pijama Gecelik Seti

Lohusa pijamaları takım halinde satın alınabilirler. Lohusa sabahlık ve lohusa gecelik ile takımınızı tamamlayabilirsiniz. Doğum sonrasında özellikle ilk 6 hafta bebekle her zaman ilgilenmeniz gerektiği için uyku düzeniniz bozulur.

Bu sebeple uyuma şansı elde ettiğinizde dinlendirici bir uyku uyumanız gerekir. Lohusa pijama üstü veya gecelik modelleri ile ihtiyacınız olan dinlendirici ve rahat uykuyu elde edersiniz.

Yumuşacık koruyucu kumaşlarıyla kış aylarında sizi gece üşütmez ve yaz aylarında da terletmezler. Vücut ısınızı dengelerken aynı zamanda vücudunuzu sıkmaz ve hava almasını sağlar.

Lohusa pijamaları ile uykudan uyandığınızda kendinizi dinç ve yenilenmiş hissedersiniz. Günün yorgunluğunu üstünüzden atmış olursunuz.

Lohusa Hastane Pijaması

Lohusa pijamaları günlük hayatınızda kullanabileceğiniz şık modellere sahiptir. Altlı üstlü modeller ile misafirlerinizi karşılayabilir ve aynı zamanda kendinizi rahat hissedebilirsiniz.

Doğum sonrası hastanede kaldığınız gece için dinlenmenize yardımcı olurlar ve vücudunuzu rahat ettirirler. Yumuşacık lohusa terlikleri ile ayaklarınızı koruyabilir ve yürümeniz gerektiği anlarda ağrı hissetmezsiniz. Lohusa pijamaları tamamen kadınların rahat etmeleri için üretilmiştir.

Kadife modelleri tercih ederek her zaman şık olmaya devam edebilir ve kendinizi bakımlı hissedebilirsiniz. Lohusa pijamaları ile aynaya baktığınızda yorgun bir kadın değil güzel ve dinç bir kadın görürsünüz.