Lohusa Pijama ve Gecelik Seti

Lohusa Pijama ve Gecelik Seti

Lohusa pijama ve gecelik seti yeni doğum yapmış kadınlar için özel olarak üretilmiştir ve kadınları stresli dönemlerinde daha konforlu hissettirecek birtakım özelliklere sahiptir.

Bu özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Özel üretilmiş kumaşlar sayesinde vücut ısı dengeniz korunur.
  • Emzirme yakalığı sayesinde kıyafetinizi çıkarmak zorunda olmadan bebeğinizi emzirebilirsiniz.
  • Hijyenik koşullara uygun üretilmiştir ve hiçbir şekilde kimyasal barındırmaz.
  • Bebeğinizin cildini asla tahriş etmez.

Birçok model ve renk seçeneğine sahip olan lohusa pijama ve gecelik seti her bütçeye uygun fiyatlarıyla da kadınların gözdesi olmuştur. Her bedene uygun modelleri vardır.

Mevsim fark etmeksizin rahatlıkla kullanabileceğiniz lohusa pijama ve gecelik seti kendinizi bakımlı hissetmenizi sağlar.

Lohusa Pijama İndirim

Hem hamilelik dönemi hem de doğum sonrası aileler için oldukça masraflı olabilen dönemlerdir. Günümüzde de bebeğiniz için gerekli olan ihtiyaç malzemelerinin fiyatları oldukça yüksektir.

Lohusa pijama ve gecelik seti bir kere aldığınızda pek çok ihtiyacınızı tek seferde karşılayacağınızdan oldukça ekonomiktir. Kaliteli kumaşları uzun süre dayanıklıdır ve yıkamalarda hasar görmez ya da rengi solmaz.

Bu sebeple bir kere aldığınızda uzun vadede tasarruf etmiş olursunuz. Lohusa pijama ve gecelik seti yıl içerisinde de pek çok indirime sahip olur. İlk siparişine özel indirim kazanırsınız.

Her bütçeye uygun fiyatları ile önceliği anne ve bebeğin sağlığı olan lohusa pijama ve gecelik seti kıyafetleriniz için ekstra bir bütçe ayırmanıza gerek bırakmaz.

Lohusa Pijama Dantelli

Birbirinden güzel ve şık modellere sahip olan lohusa pijama ve gecelik seti dantelli modellere de sahiptir. Özellikle şık tarza sahip olan kadınların tercihi olan dantelli modeller güzelliğinize güzellik katar.

Yumuşacık kumaşlarıyla hem gün içerisinde rahat hareket etmenizi hem de geceleri rahat uyumanızı sağlar. Lohusa pijama ve gecelik seti sizi üşütmez ya da terlemenizi engeller. Böylece sizi ve bebeğinizi hastalıklardan korumuş olur.

Rahat hareket etmeniz lohusa döneminde en önemli husustur çünkü bu şekilde daha az yorulmuş olursunuz.