Lohusa Pijamaları En Ucuz

Lohusa Pijamaları En Ucuz

Lohusa pijamaları en ucuz ve kaliteli modelleri doğum sonrası dönemde anneler için ihtiyaçları olan rahatlığı sağlar. Normal doğum ya da sezaryen doğum yapmış olan kadınlar için lohusa döneminde vücutları hassas ve dış etkenlere açık bir halde olur.

Hijyenik koşullara uygun olarak üretilmiş lohusa pijamaları kadınların vücut ısı dengesini gündüz ve gece fark etmeksizin sağlayarak anneyi ve bebeği hastalıklardan korur. İki parçadan oluşan alt ve üst takımlar ya da gecelik ve sabahlık modelleri ile farklı tasarımları uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Uzun süre dayanıklı kaliteli ve sağlam kumaştan üretildikleri için bir adet lohusa pijama takımını lohusalık dönemi boyunca giyebilirsiniz.

Lohusa Pijama Gecelik Seti

Lohusa pijama gecelikli modeller kadınlar için en çok tercih edilen lohusa kıyafetlerinden biri. Lohusa pijamaları en ucuz seçenekleri araştırırken gecelikli modellere de bakabilirsiniz. Anneler için özel tasarlanmış geceliklerin avantajları şu şekildedir:

  • Yumuşak ve ferah hissettiren kumaşlarıyla geceleri rahat uyumanızı sağlar.
  • Vücut ısınızı dengeler.
  • Pamuk, penye, saten gibi doğal kumaşlardan üretildikleri için vücudunuzu asla tahriş etmezler.

Spor bir tarzınız varsa pamuk ve penye modelleri, şık bir tarzınız varsa saten modelleri tercih edebilirsiniz. Gecelik setleri isteğe göre lohusa saç bandı ve lohusa terlik modelleri ile birlikte satın alınabilirler. Set haline satın alınan ürünler tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan ürünlerdir.

Lohusa Pijama Hastane

Doğum sonrası kadınlar kontrol ve tedbir amaçlı 1 gün süreyle hastanede kalırlar. Bu zaman zarfında misafirleri olabilir. Kendinizi hem rahat hissettirecek hem de şıklığınızdan ödün vermeyeceğiniz lohusa pijama modelleri hastane ortamına uygun olarak tasarlanmıştır.

Lohusa saç bandı ve lohusa terlikleri ile gece kalkıp yürümeniz gereken zamanlarda ayaklarınız korunur ve saçlarınızla uğraşmak zorunda kalmazsınız. Koruyucu kumaşlar üşümenizi ve hastalanmanızı engeller.

Lohusa pijamaları birbirinden şık modelleri ile misafirlerinizi rahatça karşılayabilmenizi sağlar ve herkes güzelliğinize hayran olur. Bebeğinizle ilgilenirken rahat eder ve konforlu hissedersiniz.

Lohusa pijama modellerimizi görüntülemek için -> https://www.lohusacarsisi.com/