Lohusa Pijaması Bedeni Nasıl Olmalı?

Lohusa Pijaması Bedeni Nasıl Olmalı?

Lohusa pijaması bedeni nasıl olmalı gibi sorularınız için gerekli tüm bilgilere yazımızdan ulaşabilirsiniz. Lohusa pijaması seçerken en dikkat edilmesi gereken husus eğer sezaryen doğum yaptıysanız karın bölgenizi sıkmayacak şekilde rahat hareket edebileceğiniz bir pijama olmalıdır.

Hamilelik döneminde alınan kilolar doğumdan hemen sonra verilemediğinden dolayı pijamanızı normal bedeninize göre 1 ya da 2 beden daha büyük alabilirsiniz. Lohusa pijaması bedeni nasıl olmalı ve hangi kumaştan olmalı derseniz kış aylarında pamuk, yaz ayları için penye ve bedeninize uygun modelleri tercih edebilirsiniz.

Çok fazla kilo almadıysanız eğer lohusa pijaması bedeni nasıl olmalı sorusunun cevabı kendi bedeninize uygun her modeldir.

Lohusa Pijama Beden Tablosu

Kendinize ya da sevdiklerinize lohusa pijama siparişi vermek istiyorsanız ve aklınızda lohusa pijaması bedeni nasıl olmalı sorusu varsa siteden beden tablosunu inceleyebilirsiniz. Kendinize uygun alabileceğiniz beden çeşitleri şunlardır:

  • S
  • M
  • L
  • XL
  • 2XL
  • 3XL
  • 4XL

Tüm bedenlerin üretim kalitesi aynıdır. Büyük bedenseniz ve lohusa pijaması bedeni nasıl olmalı diye merak ediyorsanız XL ve yukarısı bedenleri tercih edebilirsiniz. Lohusa pijaması bedeni nasıl olmalı sorusu için bedenleri inceledikten sonra en uygun seçeneği sipariş verebilirsiniz. Ürün adresinize en kısa zamanda teslim olur.

Lohusa Pijaması Büyük Beden

Kadınlar doğumdan sonra fazla kilolarını hemen veremeyebilirler. Lohusa pijaması bedeni nasıl olmalı sorusu kafanızı kurcalıyorsa en iyisi kilo durumunuza göre karar vermektir. Hamilelik süresince çok kilo almadıysanız olduğunuzdan daha yüksek beden söylemek zorunda değilsiniz.

Eğer olduğunuz bedenden daha büyük söylerseniz bu hareketlerinizi kısıtlayabilir. Lohusa pijaması bedeni nasıl olmalı bilgisi için telefon numarasından da ulaşım sağlayabilirsiniz. Vücudunuzu sıkmayacak şekilde kullanacağınız pijamalar sizin için hayat kurtarıcı olur. Her renk ve modelden dilediğiniz bedende sipariş verebilir ve online olarak ödeme yapabilirsiniz.

Diğer tüm detaylar için -> https://www.lohusacarsisi.com/